Johnson nær formtopp

Glen Johnson føler at formen blir bedre og bedre for hver kamp etter kneskaden som holdt ham ute av spill i to måneder. Tror Fernando Torres snart er tilbake i spill. 2806 billetter på Vicente Calderon.

Glen Johnson pådro seg en kneskade mot Aston Villa i desember, og var ikke tilbake i spill før mot Wigan 8.mars. Backen er fornøyd med hvordan formutviklingen har vært. Nå føler han at han nærmer seg formtoppen.
- Selvsagt blir jeg i bedre og bedre form for hver kamp etter skaden, uttaler Johnson til Sky Sports News.

- Selvsagt er det vanskelig å starte fra der du var når du har vært ute så lenge. Kampformen har blitt borte og du trenger kamper for å finne den tilbake. For hver kamp nå føler jeg det bedre og bedre.

Johnson håper at Torres snart er tilbake for Liverpool. Spissen var sårt savnet i det målløse oppgjøret mot Fulham.

- Ja, det er massivt (å savne Torres). Selvsagt kan Fernando scoret mål ut av ingenting, Du må helt klart ha et slikt alternativ på banen. Jeg tror hans rehabiliterting går ganske bra, så jeg tror at han er tilbake ganske snart.

Billettinfo Atlético Madrid borte
Liverpool har fått tildelt 2806 billetter til første semifinalekamp i Europa League mot Atlético Madrid på Vicente Calderon torsdag 22.april klokken 21.05 lokal tid. 21% av billettene er priset £65, 51% koster £55,50 og de resterende 28% £46,50.

Billettene selges fra fredag 16.april til supportere som har kjøpt én billett til bortekamp i Champions League eller Europa League denne sesongen, Mer info på Liverpoolfc.tv.