Johnson og Mascherano linkes til Inter

Nå som Rafael Benitez er klar som ny manager i Inter, forventer italiensk presse at spanjolen kommer til å raide sin gamle klubb for å hente spillerforsterkninger. Glen Johnson og Javier Mascherano er navnene som skal stå øverst på ønskelista.

Det er Calciomercato som melder at Inter er interessert i å hente Liverpools høyreback, Glen Johnson. Det hevdes at Rafael Benitez allerede har diskutert forsterkninger av stallen med Inter-ledelsen, og nå linkes han til flere av sine tidligere spillere i Liverpool.

Johnson spilte 35 kamper og gjorde 3 mål for Liverpool i sin debutsesong, etter å ha kommet fra Portsmouth for hele £16M. Den engelske landslagsspilleren skal være tiltenkt rollen som erstatter for brasilianske Maicon, som skal være på vei til Real Madrid. Inter tror de kan få tilslaget på Johnson for 15 millioner euro. Et kjøp de ikke vil ha problemer med å finansiere, da det er ventet at et salg av Maicon vil innbringe det dobbelte.

En annen spiller som det antas vil følge Rafael Benitez til Inter, er Javier Mascherano. Argentineren har uttalt seg i positive ordelag om Benitez etter spanjolens avgang som Liverpool-manager, samtidig som han slo fast at han selv ikke visste hvor hans fotballfremtid lå.