Johnson ute til mars

Glen Johnson blir ute til mars, etter å ha gjennomgått en operasjon etter kneskaden han pådro seg mot Aston Villa. Det melder The Daily Telegraph.

Dette betyr at Johnson mister en rekke liga- og cupkamper for Liverpool, og også Englands privatlandskamp mot Egypt på Wembley den 3.mars. For Liverpool går han glipp av viktige kamper som hjemmekampen mot Everton 6.februar, bortekampen mot Arsenal fire dager senere og bortekampen mot Manchester City 21.februar.

Dette forklarer også ryktene om at Liverpool vurderer å hente inn en høyreback på lån i januar.

Situasjonen blir ikke bedre av at den naturlige erstatteren for Johnson, Martin Kelly, har gått langtidsskadet siden 21.oktober. Han har som kjent ikke være i aksjon for Liverpool siden han imponerte da han vikarierte for en skadet Johnson mot Lyon. Den unge forsvareren var uheldig og pådro seg en skade i venstre ankel i det han forsøkte å forhindre gjestenes første scoring tjue minutter før slutt i den kampen. Senere slo han opp igjen skaden på sin første trening på vei tilbake etter den ufrivillige pausen. En scan søndag 15.november viste en strekkskade nederst i ankelen. Rafael Benitez uttalte på nyttårsaften at Kelly trenger enda en til to uker for å bli klar.

Dermed må Liverpool inntil videre satse på 21 år gamle Stephen Darby som høyreback. Alternativt benytte Jamie Carragher på høyrebacken og Martin Skrtel i midtforsvaret. Et annet alternativ kan selvsagt være å droppe et salg av Philipp Degen. Sveitseren har vært linket til en £2M-overgang til Stuttgart de siste dagene.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken