Jol eller Beardsley på lørdag?

Peter Beardsley har fått det midlertidige ansvaret for Liverpools ligamotstander på lørdag, men muligens tar Martin Jol over før helgen. Roy Hodgson overrasket over hva som skjer i Newcastle.

Mesteparten av England er sjokkert over Newcastle sin avgjørelse om å sparke sin manager Chris Hughton. Liverpool er "skjærenes" neste motstander i ligaen, og foreløpig er det en tidligere Liverpool-helt som har fått ansvaret.

Peter Beardsley har vært reservelagstrener i Newcastle, og har managerjobben på St. James Park foreløpig. Sterke rykter vil ha det til at den tidligere Tottenham-manageren Martin Jol kommer til å ta over før helgens kamp mot Liverpool, etter at han sa opp sin stilling i Ajax i går kveld. Roy Hodgson var sjokkert over nyheten om at Chris Hughton mistet jobben.

- Jeg synes det er trist, spesielt for Chris Hughton, som jeg ser på som en flott person og glimrende trener. En trener med mange års erfaring, og som har ofret utrolig mye for Newcastle, ettersom han har måttet komme inn som midlertidig manager for dem minst to eller tre ganger, i veldig tøffe tider, sa Hodgson til pressekorpset etter kampen i går.

- Han har sett dem rykke ned, har tatt dem tilbake til Premier League, og på starten av dagen i dag lå de foran oss på tabellen, så jeg kan ikke være annet enn trist på hans vegne. Men jeg synes også det er trist for yrket - at folk som gjør en god jobb og jobber så hardt bare blir byttet ut slik.

- Jeg kan ikke se noe i Newcastle sitt spill denne sesongen som skal forklare at han mister jobben, men er redd det er verdenen vi lever i. Å sparke noen på denne måten gjør meg trist, fordi det viser hvordan yrket vårt er. Det antyder at det i fotballen er en slags magi - der dersom du taper to kamper, så trenger du bare å bytte ut manageren, så vinner du de to neste, avsluttet Hodgson.

Avspark på St. James Park på lørdag er kl. 18.30. I følge rapportene i England er både spillere og supportere veldig misfornøyd med eier Mike Ashley sin avgjørelse om å bytte ut manageren. Dette kommer til å være det store fokuset før kampstart til helgen.