Jones påvirket av rykter

En mulig låneovergang for Kenwyne Jones fra Sunderland til Liverpool synes nå uaktuell, men i nordøst erkjenner man at spilleren selv er blitt påvirket av spekulasjonene.

Manager for Sunderland, Steve Bruce, har tegnet Liverpool og Rafa Benitez som den store stygge ulven de siste dagene, men sannheten synes å være av en noe annen variant. Fra Anfield har man aldri kommentert direkte rykter om at Liverpool ønsket å sikre seg Kenwyne Jones, og da fortrinnsvis gjennom en låneavtale.

Sunderland synes å være interessert i å lytte til bud for den store spissen, men skal aldri ha vurdert å låne ham ut. Liverpool jakter på mer punsj lengst fremme, men har trolig ikke mer midler enn at en mulig låneavtale er aktuell. Det har trolig blitt gjort en enkel forespørsel til representanter for spilleren, og det er disse som igjen har sørget for å lekke til avisene.

Dette har påvirket Jones, som igjen har medført at Steve Bruce tidligere har latt sitt sinne gå utover de på Anfield. Nå bekrefter manageren at han har et problem med en spiller er blitt fristet av tilsynelatende muligheter til å gå til en større klubb.

- Han spill på søndag gjenspeilet det, og det er hva jeg frykter, sier Bruce i dag på spørsmål om spekulasjonene har påvirket hans angriper.

- Med alle spekulasjonene og tullet som har vært rundt ham, har hodet hans blitt vridd av de vanvittige forestillingene om at vi skulle være villige til å la ham gå på utlån.

- Det er ingen tvil om at gutten har et vidunderlig talent. Det han må sørge for at å benytte det gjentatte ganger. Kanskje har hans fokus nå vært andre steder etter alt som har blitt skrevet om ham.

- Situasjonen, slik jeg forstår det, har blitt satt i gang av agenter, sier formann Niall Quinn i Sunderland. - Det synes jeg er usunt. Vi håper at denne saken nå kan legges død.

En synes å konkludere med at Kenwyne Jones dermed blir i Sunderland, såfremt Liverpool eller noen andre klubber ikke kommer med et akseptabelt tilbud om en permanent overgang.