Jovanovic er innstilt på å fortsette i LFC

Milan Jovanovic er smigret over interessen fra Anderlecht, men har ingen planer om å forlate Liverpool. Han vil gjøre sitt ytterste for å lykkes på Anfield.

Milan Jovanovis kom på Bosman-overgang fra Standard Liege i sommer, men har slitt med å overbevise. 29-åringen blir allerede linket til andre klubber, og Anderlecht skal være svært så interessert. Kantspilleren ønsker imidlertid ikke å forlate Liverpool i januar.
- Etter at jeg flyttet til England har jeg gjort alt ved min jobb slik treneren ønsker av meg, forteller Jovanovic til Blic.

- Jeg var meget fokusert på å ikke gjøre mange taktiske feil. Jeg har ikke gjort det på min måte. Jeg gjorde ikke ting på min måte. Jeg tok ikke sjanser med mine bevegelser og handlinger.

- Jeg vet at Anderlecht verdsetter meg meget høyt og jeg er smigret over deres interesse, fortsetter Jovanovic til Voetbal Magazine.

- Anderlecht blir ansett som den største belgiske klubben uansett hvor du er. Jeg liker Anderlecht meget godt, men jeg vil ikke forlate Liverpool på noe tidpunkt nå.

- Jeg setter pris på at Anderlecht er klar til å betale en stor overgangssum for meg, men jeg tenker bare på Liverpool. Jeg vil bli værende i klubben fordi jeg er ikke en som gir opp lett.

- Jeg vil gjøre mitt ytterste for å lykkes i Liverpool. Alt jeg oppnår her føles som en gave. Jeg har en flott kontrakt med Liverpool og har ingen planer om å flytte på meg.