Jovanovic har lært mye om Liverpool

Milan Jovanovic forteller om hvor fort han og familien har funnet seg til rette i Liverpool. Barna snakker allerede litt scouse. Han har lært mye om klubben. Stolt av å være lagkamerat til Gerrard, Carragher og Torres.

Milan Jovanovic signerte for Liverpool i juli og debuterte på Anfield i torsdagens 2-0-seier mot Rabotnicki i Europa League. Serberen forteller at barna har funnet seg fint til rette på Merseyside.
- Jeg har to sønner, på to og tre år, og den eldste begynner å forstå hva det vil si å ha en far som er profesjonell fotballspiller, sier Jovanovic ifølge Liverpoolfc.tv.

- Han er allerede en Liverpool-fan. Han elsker fotball. Han liker å spille med meg, foretrekker venstresiden og sover også med ballen.

- Jeg håper at det vil hjelpe ham å bli enda mer glad i spillet når han ser meg spille for en stor klubb som Liverpool. Kanskje vil han en dag snakke som Jamie Carragher!

- Da jeg visste at jeg skulle signere for Liverpool, følte jeg at det var viktig å lære så mye som jeg kunne om klubben, byen og folkene.

- Jeg har alltid visst om Liverpools flotte historie. De har vunnet ligamesterskapet 18 ganger, vunnet Chamions League fem ganger. Historien gjør Liverpool til den største klubben i England og en av de største klubbene i verden. Jeg tror vi kan skrive mer historie i løpet av de neste årene.

- Men jeg har også lært om kulturen i Liverpool, som Beatles og den berømte dialekten. Jeg kjenner til The Kop, You’ll Never Walk Alone, og disse årene kan bli de beste i min karriere, når jeg oppnår noe som min familie kan bli stolt av.

Steven Gerrard bestemte seg tidligere i sommer or å fortsette karrien i Liverpool.
- Jeg er så glad for at Gerrard bestemte seg for å bli. Etter min mening er han en av de beste spillerne i verden, han er også et symbol på hva Liverpool handler om.

- Jeg er stolt av å være lagkamerat til spillere som Gerrard, Carragher og Torres.

- Jeg snakket med Nemanja Vidic om Liverpool. Han fortalte meg bar saker om klubben og spillerne som vi har.

- Selvsagt kjemper han for Manchester United og synes at de er best, men Liverpool har hatt mer suksess. Nemanja er en god venn av meg ,men jeg lover ham at vi er motstandere og vil kjempe hardt.