Jovanovic kommer til sommeren?

Liverpool Daily Post melder at Liverpool er nær ved å sikre seg Standard Liege-spissen Milan Jovanovic på Bosman-overgang til sommeren. De røde skal ha tilbudt 28-åringen en treårskontrakt.

Rafael Benitez skal ha peilet seg inn på serberen som en mann han håper skal styrke angrepsrekka til neste sesong. Også flere andre klubber er ute etter underskriften til Jovanovic. Blant annet AC Milan.

- Det stemmer ikke at jeg har sagt ja til AC Milan. Jeg avventer situasjonen, og har ikke bestemt meg, uttalte Jovanovic selv nylig.

- AC Milan er ikke den eneste klubben som er interessert i meg. Liverpool, og også andre store europeiske klubber, viser interesse. Jeg har flere valgmuligheter.

Daily Post hevder at Liverpool-ledelsen føler seg trygge på at de har klart å overtale Jovanovic til å komme til Anfield etter at VM-sluttspillet i Sør-Afrika er over. Spilleren skal imidlertid ønske garantier for at Rafael Benitez fortsetter som manager før han skriver under en pre-kontrakt.

Liverpool håper også fortsatt å sikre seg Bordeaux-spissen Marouane Chamakh på en lignende overgang til sommeren, men det kan vise seg å bli mer vanskelig, da Arsenal også viser stor interesse for hans tjenester.