Jovanovic snakket ikke med forhatt avis

Milan Jovanovic benekter at han har pratet med The S*n, og avviser at han er utålmodig og kan tenke seg et klubbskifte allerede dersom han ikke får mer spilletid i LFC. Neste ukes reservelagskamp omberammet. Oppdatert.

I helgen publiserte den mest forhatte avisen på Merseyside sitater fra Milan Jovanovic om at han allerede nå vurderte fremtiden sin i klubben om han ikke fikk mer spilletid. Serberen tilbakeviser påstandene, og meddeler at han ikke har pratet med den utskjelte tabloidavisen.
- Snakket akkurat med en rasende Milan Jovanovic. Han er oppgitt over sitater som indikerte at han er rastløs i LFC. Det er 100 prosent ikke sant, skriver Liverpoolfc.tvs journalist Jimmy Rice på Twitter.

- Jovanovic: Jeg kjenner ingen journalister her, bare journalister fra Liverpool FC. Jeg er en gentleman. Hvis jeg har noe å si, så sier jeg det, står det videre på @JimmyRiceWriter.

Flere vanligvis pålitelige kilder, blant andre Press Association, benyttet sitatene i helgen.

Liverpoolfc.tv har intervjuet serberen angående de fabrikerte sitatene.
- Jeg har ikke snakket med andre journalister enn Liverpools egne journalister fra klubben, forteller Milan Jovanovic til Liverpoolfc.tv.

- Jeg er sint. Jeg er ny her, og alt jeg prøver å gjøre er å jobbe og gjøre det som er best for laget. Det er ikke viktig at jeg er på benken. Jeg har signert en kontrakt på tre år. Jeg ønsker å bli værende de tre årene.

- Jeg føler meg veldig bra i Liverpool og bedre spillere enn meg sitter på benken, enten det er her eller andre steder. Jeg må lære å jobbe for å bli bedre, og det er ikke et problem.

- Jeg forventet en utfordring. Jeg forventet noen ganger å være på laget og andre ganger ikke. I tillegg ønsker jeg ikke å snakke om meg selv, det er mye viktigere å snakke om laget.

Jovanovic, som nå er på landslagoppdrag med Serbia foran kampene mot Estland og Italia, forteller at han og familien har funnet seg bra til rette i Liverpool.
- Jeg har 50 serbiske kanaler på tv, det er hva jeg bruker tiden min på. Huset mitt er i nærheten av en park, det er en hyggelig park. Jeg liker å tilbringe tid der med mine barn. Fotball er livet mitt. Jeg har ikke tid til noe annet før karrieren min er over.

Reservelagskamp omberammet
Reservelagets bortekamp mot Manchester United onsdag 13 .oktober er utsatt. Oppgjøret skal istedenfor spilles 30. november, men kampsted er fortsatt hjemmebanen til Hyde United FC. Avspark klokken 20.00 norsk.

John McMahons mannskap skal i aksjon mot West Ham United på Prenton i morgen, og kampen overføres direkte på LFC TV Online klokken 20.00 norsk tid.