Juniorene i FA Youth Cup i kveld

Juniorlaget møter Leicester i 4.runde av FA Youth Cup i dag. For vinnerlaget venter hjemmekamp mot Hartlepool eller Watford. Darby ønsker lykke til. Selv håper han på suksess i FA-cupen for A-lag.

Leicester er Liverpools motstander i 4.rudne av FA Youth Cup som spilles på walkers stadium i Leicester i kveld. Rodolfo Borrells mannskap har ikke vært i aksjon siden 1-1-oppgjøret mot avdelingsleder Blackburn 12.desember ettersom sist Everton-kampen sist helg ble avlyst grunnet umulige spilleforhold på Finch Farm.

Liverpool vant FA Youth Cup i 2006 og 2007. I årets utgave åpnet de røde med 2-0-seier mot Wolves. Tom Ince og Krisztian Adorjan scoret målene. Liverpool tapte 0-3 hjemme mot Leicester i Premier Academy League tidligere år. Leicesters akademi-manager Jon Rudkin tror imidlertid det blir en annerledes kamp i kveld.
- Liverpool har vært i finalen to av de tre seneste sesongene og vunnet to av dem. Så vi vet det vil bli en vanskelig motstander, uttaler Rudkin ifølge Liverpool Daily Post.

Trekningen av 5.runde er allerede foretatt. Vinneren av Leicester-Liverpool får hjememkamp mot enten Hartlepool eller Watford. Hartlepool-Watford skal etter planen spilles i morgen, men en baneinspeksjon i dag avgjør om kampen kan gå av stabelen.

Stephen Darby, som var kaptein for vinnerlaget i 2006, ønsker gutten lykke til i kveldens kamp.
- Jeg vil fortelle dem å bare gå ut der og nye det. Det vil være en god opplevelse å gå ut der foran tilskuerne.

- Vi var underdogs da vi møtte Southampton i semifinalen og mot manchetser United i finale. Men når man krysser den hvite streken, så teller ikke det noe hvis man jobber so met lag, sier Darby til Liverpoolfc.tv.

Førstelaget skal ut i omkamp mot Reading i seniorenes turnering. Darby håper på på en ny mulighet.
- Turneringen betyr alt for meg. Jeg har fulgt den på tv gjennom årenes løp. Det er fantastisk å være med nå og spille for den største klubben i verden.
- Det vil bety alt for guttene å komme til Wembley. Det vil betyr mye å vinne et trofé for supporterne.

Leicester-Liverpool i FA Youth Cup vises direkte på Liverpoolfc.tv i kveld klokken 20.00, men vi følger også utviklingen her på Liverpool.no. Liverpool Daily Post antar at juniorlaget stiller med omtrent samme mannskap som mot Wolverhampton i 3.runde.