Juniorene vant 3-0

Scoringer fra Michael Ngoo, Tom Ince og Krisztian Adorjan sørget for at Liverpool U18 vant 3-0 mot Middlesbrough. 15-årig svenske med tilbud fra akademiet.

Michael Ngoo scoret før pause med et skudd opp i krysset fra kanten av 16-meteren, ifølge liverpoolfc.tv. Tom Ince (bildet) økte med nok et utmerket langskudd i 2.omgang før ungarske Krisztian Adorjan fastsatte sluttresultatet etter at den 15-årige innbytteren Raheem Sterling hadde gjort forarbeidet.

Dette var den åttende kampen på rad hvor Liverpools juniorlag har vært ubeseiret, etter hvert som man har funnet formen i andre halvdel av sesongen. I denne kampen benyttet man også unge spillere som Sama, Silva og nevnte Sterling som innbytter.

Liverpool Oldfield, Flanagan, Robinson (Ihiekwe), Sama, Wisdom, Coady, Roddan, Silva (Sterling 73), Ince, Adorjan, Ngoo (Emilsson 80). Reserver: Chamberlain, McGiveron.

Ifølge Expressen skal 15-årige Kristoffer Peterson ha fått et tilbud fra Liverpool om en lærlingavtale med de rødes ungdsomsakademi.

- Dette er ikke lenger en lek med en drøm, det føles som om klubben virkelig ønsker å gi meg en sjanse, sier Peterson til Expressen.

- Vi forstår det slik at Liverpool er villig til å tilby en lærlingkontrakt, som vil inkludere skole og studier, bekrefter spillerens rådgiver, Robert Bengtsson Barkroth.