Juniorene vant hjemme

Liverpool U18 beseiret Bristol City med 3-0 i ettermiddag. Ledet av Conor Coady (bildet) var vertene klart best og vant fortjent etter scoringer av Stephen Sama, Krisztian Adorjan og Tom Walsh.

En heading fra kaptein Conor Coady og et lynhurtig raid fra Toni Silva satte standarden i åpningsminuttene, ifølge liverpoolfc.tv. De røde tok ledelsen ette 19 minutter da den store stopperen Stephen Sama enkelt kunne heade inn en corner etter at keeper hadde vært på skovtur.

Til tross for at gjestene hadde enkelte sjanser var mannskapet til Rodolfo Borrell klart best, og et glimrende langskudd fra ungarske Krisztian Adorjan og en god avslutning fra innbytter Tom Walsh i 2.omgang sørget for 3-0 totalt.

Liverpool U18: Belford, Poor, Smith, Sama, McGiveron, Coady, Silva, Roddan (Aylmer 84), Ngoo, Adorjan (Sumner 79), Clair (Walsh 53). Reserver: Wearing, Mukendi.