Kan ta to uker før ny manager er på plass

Tabloidavisen Mirror hevder at Liverpool-styret vil møtes i morgen, der de vil enes om å komme med en formell henvendelse på Roy Hodgson. Ledelsen på Anfield håper å kunne presentere den nye manageren før måneden er omme.

Mirror melder at Kenny Dalglish har tilbrakt de siste to dagene i møter med Christian Purslow, for å sette opp en liste med aktuelle kandidater som de kan presentere for styret. Duoen skal ha sittet i møte i seks timer på mandag, for å diskutere den beste arvtageren etter Rafa Benitez.

Tabloidavisen hevder at en rekke navn ble vurdert, inkludert Hodgson, Louis Van Gaal, Guus Hiddink, Martin O’Neill, Harry Redknapp og Mark Hughes. Det påstås at Liverpool skal ha sondert terrenget når det gjelder Van Gaal og Hiddink, med negativ respons. Slik skal Hodgson ha kommet i førersetet.

Mirror skriver at Liverpool-ledelsen ikke har hastverk med å ansette ny manager. Når listen fra Dalglish og Purslow blir forelagt styret, skal man foreta en formell avstemning før man tar kontakt med toppkandidaten. Avisen hevder at denne avstemningen vil bli holdt før helgen, og dersom klubbens amerikanske eiere sier seg enige, vil Liverpool ta kontakt med Fulham og be om tillatelse til å diskutere saken med Hogdson. Fulham-manageren befinner seg nå i Sør-Afrika, der han skal jobbe for BBC under VM.

Mirror tror at prosessen med å få den nye manageren på plass derfor vil ta et par uker, men Liverpool-ledelsen føler seg sikre på at de kan annonsere sin nye manager før måneden er omme.

Mirror tror også at Dalglish vil bli tilbudt en rolle sammen med Hodgson i Liverpools sportslige ledelse, dersom Fulham-manageren takker ja til stillingen.