Kelly kan få sjansen

Daily Express tror at Martin Kelly får en mulighet mot Unirea Urziceni i kveld. Sterke lag å konkurrere mot i Europaligaen.

Avisen Daily Express tipper at Martin Kelly kommer inn på laget til møtet mot rumenerne. Unggutten har ikke vært på banen siden han skadet seg under forsøket på å hindre en scoring mot Lyon på Anfield 20.oktober i fjor. Det var 19-åringens første start for Liverpool, og etter en imponerende opptreden på høyrebacken ble han av mange kåret til Liverpools beste.

Daily Express har satt opp dette, og veldig ubekreftede, laget: Reina; Kelly, Kyrgiakos, Skrtel, Insua; Mascherano, Aquilani; Babel, Gerrard, Riera; Kuyt.

Om det vil være en nedtur å fortsette sesongen i Europa League, etter å ha blitt slått ut av Champions League, understreker Rafa Benitez at det også er gode lag i det som tidligere het UEFA-Cupen.

- Folk må forstå at Europa League er veldig vanskelig å vinne når du analyserer de lagene som er med. Atletico Madrid, Valencia, Juventus, det er sterke lag som er vanskelige å slå.

Everton og Sporting startet 1/16 finalene på tirsdag, da de blå vant 2-1 hjemme.

De øvrige 15 oppgjørene spilles i kveld:

Ajax v Juventus

Athletic Bilbao v Anderlecht

Atletico Madrid v Galatasaray

Club Brugge v Valencia

FC København v Marseille

FC Twente v Werder Bremen

Fulham v Shakhtar Donetsk

Hamburg v PSV

Hertha Berlin v Benfica

Lille v Fenerbahce

Liverpool v Unirea Urziceni

Panathinaikos v Roma

Rubin Kazan v Hapoel Tel-Aviv

Standard Liege v SV Red Bull Salzburg

Villarreal v Wolfsburg