Kelly mister resten av sesongen

Liverpool Echo skriver at Martin Kelly er ute for resten sesongen. Backen ødela menisken på trening dagen før Sunderland-kampen. Tilsvarende skade som Torres hadde før i år.

Ifølge Liverpool Echo har Martin Kelly pådratt seg en skade som vil holde ham ute av spill resten av sesongen. Den unge høyrebacken var uaktuell for troppen i 3-0-seieren mot Sunderland. På trening 24 timer tidligere hadde han fått avrevet en menisk.

Fernando Torres hadde et tilsvarende problem i januar, noe som krevde operasjon og seks uker på sidelinjen. Det vil også være tilfelle for Kelly, og dermed er sesongen over for 19-åringen.

Skaden er et tilbakeslag for forsvarspilleren som har vist fin fremgang denne sesongen. Kelly var Liverpools beste da han spilte sin første kamp fra start i Champions League-oppgjøret mot Lyon på Anfield i oktober, og han ville nok ha fått flere sjanser hadde han ikke pådratt seg en ankelskade i den kampen.

Han var tilbake i spill for førstelaget da han ble byttet inn i seieren over Unirea Urziceni. Premier League-debuten kom som innbytter mot Portsmouth.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken