Kenny: - Vil gjøre opp for årsverste

Bortekampen mot Portsmouth i desember er kanskje det verste av sesongens ni ligatap denne sesongen. De røde må bare konsentrere seg om seg selv, sier Kenny.

Liverpool har tapt hele 15 kamper denne sesongen, og ni av dem har kommet i ligaen. De røde er et av få lag som har tapt mot tabelljumbo Portsmouth, da det endte med 2-0 tap på Fratton Park i desember. Dersom de røde skal ha noe som helst mulighet til å ta fjerdeplassen denne sesongen er man nødt å ta tre poeng mot Pompey på mandag.

- Kampen nede på Fratton Park i desember er ikke en kamp vi vil se tilbake på med gode minner, så dette er en sjanse til å rette på det på Anfield. Vi har våre egne grunner til å ville vinne så mange kamper vi kan, og alle kamper på dette tidspunktet er veldig viktige, sier Dalglish til Liverpoolfc.tv.

Liverpool er fremdeles blant de fire lagene som kjemper om den siste Champions League-plassen, men Kenny sier at de røde nå kun må konsentrere seg om å vinne sine egne kamper, enn å bry seg med hvordan de andre gjør det.

- Du kan aldri spå resultater, og du kan ikke vente på at noen andre skal gjøre deg en tjeneste. Du må gjøre deg selv tjenestene, og dersom noen går på en smell får du maksimalt ut av at du selv har lykkes. Alt vi kan gjøre er å konsentrere oss så hardt vi kan.

Kenny har sympati for Portsmouth etter den situasjonen klubben har havnet i.

- Jeg tror du må ha sympati med alle som er kommet i en slik situasjon. Jeg har mye sympati for dem etter hvilken posisjon de nå er i, men på mandag vil vi ikke vise noen symapti på banen, avslutter King Kenny.