King Kenny ønsker jobben

Seriøse aviser som The Times og The Guardian melder at Kenny Dalglish ønsker å trekke seg fra arbeidet med å finne ny Liverpool-manager, av den grunn at han selv har lyst på jobben. Men Roy Hodgson er fortsatt favoritt til å få jobben, og det er ventet at Liverpool kontakter Fulham angående 62-åringen innen uken er omme.

Tony Barrett i The Times skriver at Dalglish er villig til å ta over managerjobben på Anfield, men skotten vil kun ta stillingen om Liverpool-styret anser ham som den beste kandidaten til jobben.

Dalglish skal ha fortalt venner at han kunne tenkt seg jobben, men Liverpool-legenden skal ikke ønske å uttale dette offentlig da han ikke ønsker å påvirke ansettelsesprosessen. King Kenny vant tre ligatitler på sine seks år som Liverpool-manager, fra 1985. Skotten mener at han fortsatt har det som skal til for å ta managerjobben i klubben for andre gang.

Dersom Dalglish blir ansatt, vil det utvilsomt være et populært valg blant mange supportere. Hvorvidt Liverpool-styret vurderer 59-åringen som den beste kandidaten til jobben gjenstår å se. Det er nesten ti år siden sist han jobbet som manager.

Dalglish kommer neppe til å legge press på klubbens styre, men vil informere Christian Purslow og resten av styret om at han tror han kan gjøre en jobb for klubben. Men han står i utgangspunktet ikke på styrets liste over aktuelle kandidater.

Roy Hodgson regnes fortsatt som favoritt til å bli ny manager i Anfield-klubben, og Liverpool-styret forbereder seg nå på å ta kontakt med Fulham angående deres manager. Dette mener The Guardian vil skje før helgen. Liverpool Daily Post melder også at styret på Anfield står klare til å tilby jobben til Hogdson, og at man vil komme med et utspill i så henseende før helgen.