Klar i løpet av neste uke?

Christian Poulsens agent forventer at en overgang for spilleren vil bli klar i løpet av neste uke, kanskje også allerede over helgen. Roy Hodgson skal se for seg dansken som en ren erstatter for Mascherano i den defensive midtbanerollen.

Javier Mascherano kommer mest sannsynlig til å forlate Liverpool i løpet av måneden for et større pundbeløp. Med lite midler til rådighet har Roy Hodgson siktet seg ut Juventus sin danske midtbanespiller Christian Poulsen som argentinerens erstatter. Det skal være snakk om en overgangssum på litt i overkant av £4 millioner for 30-åringen.

Poulsens karriere skjøt virkelig fart da Roy Hodgson hadde han på sin midtbane i FC København. Etter dette gikk han til Schalke 04, før han gikk videre til Sevilla og i 2008 Juventus. Han har spilt 77 kamper for det danske landslaget og scoret seks mål.

Mange husker han kanskje igjen for utenomsportslig tull, som da han slo til Markus Rosenberg i magen i EM 2008-kvalifiseringskampen mellom Sverige og Danmark. Dommeren pekte på straffemerket, Poulsen fikk rødt kort, og en supporter entret banen for å ta dommeren. Det endte med at Danmark ble dømt til å tape kampen 3-0.

Roy Hodgson har fulgt spillerens karriere de siste ti årene, og skal være en stor beundrer av Poulsen. Han har allerede innrømmet interessen, og hans agent Jørn Bonnesen har vært på Merseyside for å diskutere spillerens personlige avtale, etter at Macia og Juventus skal være enig om overgangssum. Bonnesen tror vi får vite om hans klient blir Liverpool-spiller like over helgen.

- Christian Poulsen er Roys mann. Han er utpekt av Roy Hodgson til å spille i den defensive midtbanerollen i Liverpool, sier agenten til Ekstra Bladet.

Så det er mannen som skal erstatte Javier Mascherano?, spør Ekstra Bladet.

- Det er ikke min oppgave å kommentere slikt, men det er helt klart vårt inntrykk, og Roy Hodgson har selv uttalt at han vil jobbe for å få Christian Poulsen hit til den kommende sesongen, og det er en fin situasjon å være i.

- Inntrykket vi har etter å ha pratet med klubben er at det igjen er gjenfødt optimisme i Liverpool, og at man har forventninger til den kommende sesongen. Jeg kommer hjem med et godt og positivt inntrykk, og det oser storklubb av Liverpool.

Han tror en overgang vil være klar innen en uke.

- Dette kommer ikke til å ta lenger tid enn en uke før vi har en avklaring. Muligens også helt i starten av neste uke, avslutter Bonnesen.