Klare til å trappe opp jakten på Poulsen

Ifølge Liverpool Echo er Liverpool klare til å trappe opp jakten på Christian Poulsen. Midtbanespilleren kan havne på Anfield for 6 millioner euro.

Liverpool er klare til å forsøke å hente Juventus-spilleren Christian Poulsen, skriver Dominic King i Liverpool Echo. De røde avventer neste skritt fra Inter i jakten på Javier Mascherano. Straks Inter får solgt Mario Balotelli til Manchester City, står Serie A-klubben bedre rustet til å by på Javier Mascherano.

Liverpool vurderer ulike alternativer som erstattere for Mascherano, og Christian Poulsen og Steven Defour skal ligge øverst på Hodgsons liste. Men det virker som Poulsen er det fremste transfermålet av de to etter at kilder i Danmark avslørte at det hadde vært ytterligere samtaler melllom Liverpool og Juventus.

Poulsens rådgiver Jørn Bonneson har ikke snakket med Liverpool direkte, og det har heller ikke Poulson, men det antydes at spilleren kan havne på Anfield for en overgangssum på 6 millioner euro.

Bonnesen har også gjort det kjent at Poulson ville like å arbeide sammen med Hodgon igjen hvis mulighetene oppstår. Hodgson var Poulsons manager i FC København.