Konchesky aktuell som venstreback

Liverpool vurderer å komme med et bud på Paul Konchesky hos Fulham, da flere salg fra Anfield kan få transfersnøballen til å begynne å rulle.

Det skal være påbegynt innledende forhandlinger om et salg av Javier Mascherano til Inter, samt at rapporter i Italia hevder at overgangen for Emiliano Insua til Fiorentina nå endelig er i ferd med å sluttføres. Stuttgart skal også vurdere et kjøp av Philipp Degen for £1.5M.

Penger fra disse overgangene kan gi Roy Hodgson økonomiske muskler til å styrke stallen på nødvendige plasser, hvor han må få inn erstattere for Mascherano og Insua og hvor en spiss ventelig også er på ønskelisten.

Ifølge Liverpool Echo er de røde klar til å komme med et bud på £2.5M for Paul Konchesky (29) hos Fulham. Hodgson har sagt at han ikke ønsker å hente spillere fra sin gamle klubb, men etter at en mulig overgang for Luke Young synes å ha gått i vasken kan Konchesky bli den rutinerte engelske backen som man søker.

Ryktene om at Maynor Figueroa er øverst på ønskelisten over venstrebacker har ikke forsvunnet, men en høy pris og prioritering av å få inn engelske spillere har gjort at den overgangen synes å ha blitt lagt på is. Et salg av Mascherano kan imidlertid åpne den overgangsmappen igjen.

Defour og Poulsen er aktuelle til å komme inn for Javier Mascherano, men ifølge Daily Express følger også Liverpool nøye situasjonen til Scott Parker. West Ham har avvist et bud fra Tottenham på midtbanespilleren, og hevdet at Parker ikke er til salgs, men et bud på rundt £10M kan få dem til å forandre mening.