Krangel i forbindelse med U18-kamp

Det oppstod en krangel mellom trenerne til LFC og Stoke i forbindelse med U18-kampen sist lørdag. LFC mente at klubbene hadde blitt enige om å stille tilnærmede U16-lag, noe Stoke ikke overholdt.

Liverpool spilte som kjent juniorcup i går kveld, og ønsket i den forbindelse å spare sine U18-spillere under helgens ligakamp mot Stoke. De røde stilte med tre U18-spillere og resten U16-spillere i lørdagens 4-0 tap, og levde i den tro at gjestene kom til å gjøre noe tilsvarende. Det gjorde de altså ikke.

- Vi fortalte dem i løpet av uken hvilket lag vi ville stille med. Jeg skjønner ikke hva alt dette oppstyret handlet om, sier Stokes U18-trener Adrian Pennock til Daily Mail i dag.

- Deres trenere og akademidirektør kom med noen meldinger vi ikke likte. Kanskje Stoke ikke har lov til å slå Liverpool 4-0 på bortebane. Jeg kunne nesten ikke tro hvordan de reagerte, og hvor arrogante de var. Men vi har fått en unnskyldning i etterkant, så vi har lagt dette bak oss, sier Pennock videre.

Liverpool stilte altså tilnærmet et U16-lag. Kun tre U18-spillere var involvert, nemlig Ihiekwe, Giglio og Clair. Stoke vant altså 4-0, etter at det stod 3-0 ved pause.

Liverpools lagoppstilling: Jacobs, Rafferty, Giglio, Ihiekwe, Regan (Wilson 25), Aylmer (Mukendi 55), Walsh, Sumner, Morgan, Clair (Hatch 75), Silva. Ubenyttede reserver: Fulton, Dunn.

Liverpool kan få revansje for det forsmedelige nederlaget allerede på lørdag. Da møtes nemlig de to klubbene på nytt i Stoke, etter at den kampen ble utsatt tidligere i sesongen. Da vil ventelig Liverpool stille med et mye sterkere mannskap, ettersom de nå er ute av FA Youth Cup.