Kristemøte i London

Sagaen om eierskapet i Liverpool FC har tatt en ny dramatisk vending, etter rapporter om at hedgefondet Mill Financial i praksis har overtatt klubben. Hedgefondet mistenkes å agere for en hittil ukjent gruppe som ønsker å kjøpe klubben i ellevte time. Liverpool Echo melder at klubbens styre nå sitter i «krisemøte» i London.

Liverpool Echo melder at det akkurat nå holdes kristemøte i London, der Liverpools engelske styremedlemmer, styreformann Martin Broughton, daglig leder Christian Purslow og kommersiell leder Ian Ayre, diskuterer dagens utvikling.

Ingen i klubben har så langt ønsket å kommentere ubekreftede meldinger om at hedgefondet Mill Financial har overtatt alle aksjer i klubben fra Tom Hicks og George Gillett.

Rapportene forteller at dersom Mill Financial betaler tilbake alle utestående lån til RBS før morgendagens deadline, så vil hedgefondet være den rettmessige eieren av Liverpool FC, og vil dermed skyve New England Sports Ventures ut i ingenmannsland.

Echo forstår det slik at dette ikke vil innebære at Hicks og Gillett fortsetter å være involvert i Liverpool FC. I stedet vil Mill Financial, som i sin tur er eid av Springfield Financial, bli eierne. Springfield Financial har linker til det amerikanske «fotballlaget» Washington Redskins.

Det antydes imidlertid at Mill Financial agerer på vegne av en så langt ikke navngitt ukjent gruppe, som ønsker å ta over klubben i 11.time.

Echo spekulerer i om den kinesiske forretningsmannen Kenny Huang trekker i trådene, men dette virker høyst uvisst.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken

Følg også Supporterklubbens oppdateringer på minibloggen Twitter: http://twitter.com/#!/LFCSCSB