Kuyt godt fornøyd så langt

Dirk Kuyt er fornøyd med hvordan hans Nederland har spilt så langt i VM. Nederlenderne har vunnet begge sine kamper, og møter i kveld tabelljumbo Kamerun til siste gruppespillskamp.

Kl. 20.30 i kveld spiller Nederland sin siste gruppespillskamp, og vil med seier gjøre som Argentina - nemlig å vinne tre av tre mulige. Til tross for at Nederland enda ikke har brukt sin største stjerne, Arjen Robben, så har de likevel full uttelling. Det er Dirk Kuyt godt fornøyd med.

DEBATT: Fotball-VM

- Hvem kan klage på disse resultatene? Seks poeng fra to kamper er så mye et lag kan håpe på. Det er viktig å starte en turnering som fotball-VM med positive resultater, og så bygge videre derfra. Vi har kontrollert begge våre kamper, ventet på våre sjanser og scoret når vi har presset fremover. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hvordan vi har gjort det, sier Kuyt til Liverpoolfc.tv.

Til tross for to seire har ikke Nederland vært like imponerende i angrepsspillet sitt som de er kjent for. Kuyt, som har scoret ett mål så langt i turneringen, tror finspillet vil komme senere i turneringen.

- Det er ingenting galt med å ligge litt bakpå, være tålmodig og vente på dine sjanser. Vi har kontrollert kampene våre her, og vet at vi har spillerne til å kunne produsere de sjansene vi behøver for å score mål. Vi er den type lag som alltid vile skape sjanser. Min jobb er å jobbe hardt og kjempe for ballen. Alle lag ønsker selvsagt å gjøre det bra, spille bra, få gode resultater og score mange fine mål, men dette er fotball-VM og enhver motstander kan skade deg, avslutter Kuyt.

Nederland - Kamerun sendes direkte på TV2 Sport, SVT24 og TV2 Danmark i kveld kl 20.30.