Kuyt klar til å trene med laget

Dirk Kuyt forteller at han er klar til å trene med laget etter tre uker på sidelinjen på grunn av en ankelskade. Utelukker ikke spill mot Chelsea. Synes laget viser fremgang.

Dirk Kuyt ble skadet på landslagoppdrag for Nederland i forrige måned. I morgen (fredag) er han tilbake i trening med laget.
- Jeg har jobbet meget hardt med den medisinske staben, uttalte Dirk Kuyt som ekspert for den engelske tv-kanalen Five under Liverpools Europa League-kamp mot Napoli.

- Jeg er ganske fornøyd med dem fordi jeg har kommet meg fort. Jeg har trent meget hardt og nå er jeg klar til å trene med laget i morgen.

Kanskje kan han spille mot Chelsea.
- Det avhenger av hvordan det går de neste par dagene. Forhåpentligvis vil treningen med laget gå bra. Til syvende og sist vil det være opp til manageren.

Liverpool har slitt i begynnelsen av sesongen og ble nylig tatt over av nye eiere. Nå står laget står med tre strake seirer.
- Det er bestandig vanskelig når ting forandrer seg, men slikt skjer i fotball nå om dagen. Man må bare håndtere det. Det er alltid enkelt å lete etter unnskyldninger når det ikke går så bra som man ønsker, men det ligger bak oss nå.

- Det er veldig positivt at vi har nye eiere. Det er positiv at vi har vunnet de to seneste ligakampene.

Kuyt har tiltro til Roy Hodgson.
- Vi kunne alle se hvilken bra jobb han gjorde i Fulham forrige sesong. Vi jobber meget hardt for å oppnå det samme som han gjorde i Fulham. Jeg synes det går bra. For hver uke går det bedre. Jeg tror laget blir mer vant til hverandre. Vi har også noen nye spillere, så fremtiden er lys.