Kuyt mot Skrtel

Det ligger an til en rød duell når Nederland møter Slovakia i 1/8-finale i VM. Dirk Kuyt er klar for å spille mot Martin Skrtel, men synes det er rart å møte lagkamerater i kamp.

Dirk Kuyt ser frem til å spille mot klubbkamerat Martin Skrtel når Nederland møter Slovakia i 1/8-finale i dag. Ryan Babel er også med  i Nederlands tropp, men har ennå ikke fått spilletid i mesterskapet.
- Vi har mye selvtillit nå. Ikke bare har vi vunnet alle våre kvalifiseringskamper, men også alle gruppespillskampene. Vi kan likevel gjøre det mye bedre, uttaler Dirk Kuyt ifølge Daily Mail.

- Martin er en fantastisk forsvarer, men jeg vil være klar for ham. Jeg har allerede spilt mot Daniel Agger i gruppespillet, og vi beseiret hans Danmark.

- Det er litt rart fordi man er vant til å trene sammen hver dag, spille hver kamp sammen, og nå spiller vi mot hverandre.

- Men slik er VM. De beste spillerne er her. Vi må gjøre det beste ut av det. Jeg tror vi kommer til å gjøre det bra.

Nederland røk ut av EM i 2008 etter en svak forestilling mot Russland.
- Vi må lære av den erfaringen, sier Dirk Kuyt ifølge liverpoolfc.tv.

- De fleste spillerne var på laget under EM også. Hvis Nederland ønsker å gjøre noe i VM, må det være nå. Følelsen i garderoben er at vi kan.

- Vi hadde et fantastisk gruppespill i EM. Vi beseiret Italia, Frankrike og Romania. Så hadde vi en dårlig dag og var ute.

Nederland-Slovakia har avspark klokken 16.00 i Durban, og oppgjøret vises direkte på TV2, svensk TV4 og dansk DR1.