Kuyt og Agger skadet igjen

Både Dirk Kuyt og Daniel Agger ble skadet i dagens landskamper. Uklart skadeomfang. Mål av Meireles og Ngog. 90 minutter for Gerrard og Johnson. England og Kelly til U21-EM.

Dirk Kuyt måtte gå av banen i Nederlands oppgjør mot Sverige allerede etter 29 minutter. De Telegraaf melder at han skadet den ene ankelen da han landet etter en duell med den svenske forsvareren Daniel Majstorovic. Selve kampen, som ble spilt i Amsterdam, vant Nederland hele 4-1. Det rapporteres at Kuyt er sendt til sykehus for nærmere undersøkelser.

Daniel Agger meldte skadeforfall til forrige ukes landskamp mot Portugal, men ble friskmeldt av lyskeskaden og sluttet seg til landslagstroppen for kveldens landskamp mot Kypros i København. Midtstopperen var i startoppstillingen, men måtte utgå like før pause (39.minutt). Dansk TV2 opplyser at det er en leggskade som plager 25-åringen denne gang, men at det er uvisst hvor alvorlig den er. Christian Poulsen spilte hele kampen, som Danmark vant 2-0.

Liverpoolfc.tv opplyser at Kuyt og Agger vil bli undersøkt nærmere når de returnerer til Melwood i morgen.

England skuffet med 0-0 mot gruppeleder Montenegro på Wembley. Steven Gerrard og Glen Johnson spilte samtlige minutter, mens Joe Cole ikke var i Englands kamptropp.

Portugal beseiret Island 3-1 i Reykjavik. Raul Meireles scoret 2-1-målet i det 27. minutt og spilte hele kampen.

Victor Valdes ble foretrukket fremfor Pepe Reina på benken til Spanias møte med Skottland i Glasgow. Spania ledet 2-0, men Skottland kom tilbake til 2-2. Gjestene trakk til slutt det lengste strået med 3-2.

Milan Jovanovic var ikke i Serbias kamptropp til oppgjøret mot Italia i Genoa. Kampen ble utsatt en halvtime og deretter avbrutt etter bare syv minutter på grunn av tilskuerbråk av serbiske supportere. Italia blir trolig tilkjent seieren.

Martin Kelly var ubenyttet reserve da England U21 sikret plass i EM-sluttspillet i Danmark neste år. Engelskmennene spilte 0-0 borte mot Romania i dag, men gikk videre med 2-1 sammenlagt.

Frankrike U21 vant 3-1 i en treningskamp mot Danmark U21 i Aalborg. David N’Gog scoret allerede etter 14 minutter for bortelaget. Spissen ble tatt av banen i det 82. minutt.

Peter Gulacsi var verken på banen eller på benken for Ungarn U21 i privatlandskampen mot Slovenia U21. Keeperen voktet målet mot Montenegro i forrige uke, men returnerte til England for sist helgs ligakamp for Tranmere. Det ungarske fotballforbundet opplyser at han ikke var med til dagens U21-landskamp.