Kuyt ønsker å bli husket

Dirk Kuyt ønsker å skrive seg inn i Liverpools historie ved å vinne et trofé med klubben. Tenker fortsatt på finaletapet mot Milan. Benficas Angel Di Maria forventer en vanskelig kamp mot de røde.

Dirk Kuyt har ennå ikke vunnet et trofé med Liverpool etter overgangen fra Feyenoord sommeren 2006. Han håper imidlertid å rette på det med seier i Europa League-finalen i Hamburg.
- Det ville ha betydd mye. Du må vinne sølvtøy for å være en del av denne klubbens historie.

- Det er hva hver spiller sikter etter ved begynnelsen av hver sesong. Du sikter deg inn på ligaen, Champions League og hvert trofé du er med om.

- Uheldigvis gikk det ikke som vi ønsket på starten, men vi kan fortsatt vinne et trofé. Vi må gi alt vi kan for å for klare det.

Kuyt innrømmer at finaletapet mot AC Milan i Champions League 2007 fortsatt er smertefullt.
- Når du hvert år ser tilbake, tenker du på hva du har gjort og selvsagt på minnene fra Champions League-finalen. Å spille på den største scenen i verden er et minne du alltid vil ha. Uheldigvis tapte vi den dagen. Vi reiste ikke derfra med et trofé, men forhåpentligvis kan vi kjempe litt hardere denne sesongen og vinne Europa League.


- Tøft å møte Liverpool
Benficas midtbanespiller Angel Di Maria forventer en vanskelig kamp mot Liverpool.
- Livepool er det sterkeste lag vi vil ha møtt i turneringen så langt, men det avhenger av oss  - hvor bra vi spiller og om vi er konsentrert. Det vil avhenge av oss å gjøre det til en god kamp.

- Jeg forventet et veldig vanskelig lag, som alle lagene i Europa League er, men vi skal gi vårt beste. De har meget gode spiller, så vi vet at vi må være på vårt beste for å vinne,

Di Maria møter landsmannen Javier Mascherano.
- Det gjør det enda mer intenst og spennende. Og Fernando er en av de beste spissene i verden. Han er den store faren. Men vårt forsvar besitter enormt med kvalitet, og de kan stoppe ham.