Kuyt roser legeteamet

Dirk Kuyt skryter av Liverpools nye legeteam, etter at han kom raskere tilbake enn ventet fra skulderskaden han pådro seg i begynnelsen av september.

Kuyt skadet skulderen under trening med det nederlandske landslaget, og de første prognosene tilsa inntil seks uker på sidelinja. Men alle dystre spådommer ble gjort til skamme, og spilleren var tilbake på banen allerede i ligakampen mot Sunderland i slutten av september. Mindre enn tre uker etter at skaden oppstod.

- Jeg jobbet veldig tett med fysioterapeutene og resten av legeapparatet, for å komme tilbake så raskt som mulig. Det er flott å få så god og profesjonell hjelp, uttaler hovedpersonen selv til LFC Weekly.

- Først fikk jeg høre at det ville ta et sted mellom fire og seks uker før jeg var skadefri igjen, men jeg klarte å komme tilbake før det var gått tre uker, og det er jeg naturligvis svært godt fornøyd med. Vi har et veldig godt medisinsk støtteapparat, med leger, fysioterapeuter og massører her i Liverpool, og uten deres hjelp tror jeg ikke at jeg ville ha vært tilbake så raskt.

Nå har Kuyt spilt tre kamper på en drøy uke, mot Sunderland, Utrecht og Blackpool, men spilleren selv tror det vil gå enda noen kamper før han gjenvinner toppformen.

- Jeg trenger fortsatt litt tid. Selv om jeg var tilbake i kamp på rekordtid, så trenger jeg noen kamper for å finne tilbake til min normale standard. Dersom manageren ønsker å benytte meg som angriper hyppigere, er jeg glad for å kunne bidra der. Ønsker han å bruke meg i en annen posisjon på laget, gjør jeg det også. Det er jobben min, og målet mitt er å hjelpe laget.