Kuyt skryter av angrepsduoen

Dirk Kuyt lot seg imponere av spillet til Liverpools angrepsduo David N'Gog og Ryan Babel spilte i går. Han håper laget klarer å bygge videre på denne seieren, og gratulerer også Reina med 100 i ligaen uten baklengs.

Liverpool knuste i går kveld Aston Villa 3-0 på Anfield, og det uten sine største profiler som Fernando Torres, Steven Gerrard og Jamie Carragher. Mens de to sistnevnte var ute med skade, prioriterte Liverpools nummer 9 å overvære fødselen av sitt andre barn. En gutt som i følge ryktene skal hete Leo. Dirk Kuyt var imponert over hvordan duoen David N'Gog og Ryan Babel gjorde det i Torres sitt fravær.

- Det er ikke enkelt å erstatte en spiller som Fernando, men jeg synes David og Ryan virkelig gjorde det bra for oss. De scoret begge hvert sitt mål, men det var ikke bare det. De jobbet også veldig hardt for laget, og holdt bra på ballen. Det var en stor kamp fra dem begge, sier Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Jeg synes det var en veldig bra prestasjon av laget, og alle bidrog til at vi tok de tre poengene. Vi spilte veldig bra helt fra starten, og fikk målene vi behøvde. Å score tre og holde nullen gjorde det til en flott kveld for oss. Nå må vi bygge videre på dette.

Nederlenderen ønsket også å gratulere lagets vikarierende kaptein, Pepe Reina, med rekorden på å holde nullen i 100 ligakamper som raskeste målvakt i klubbens historie. Spanjolen har klart det på kun 198 kamper. Den forrige rekorden var det legendariske Ray Clemence som hadde, da han klarte det på 217 kamper.

- Det er en stor prestasjon av Pepe. Han er en fantastisk målvakt for oss, og beviste det igjen. Han er en av de beste i verden, og vi begynner å bli vant med at han slår rekorder, avsluttet Kuyt.