Kuyt starter for Oranje

Dirk Kuyt starter sin 34. kamp på rad når Nederland i kveld møter Uruguay i semifinalen i VM. Får samtidig skryt fra selveste Johan Cruyff. Linkes til costaricaner.

Nederland spiller i kveld den første av semifinalene i VM, og møter Uruguay i Cape Town kl. 20.30. Dirk Kuyt har hatt et meget godt mesterskap så langt, og starter kampen for Oranje. Her er laget Bert van Marwijk sender ut på.

Stekelenburg; Boulahrouz, Heitinga, Mathijsen, van Bronckhorst; De Zeuw, van Bommel, Sneijder; Kuyt, van Persie og Robben. Ryan Babel sitter på benken, som han har gjort i hele dette mesterskapet.

Samtidig får Kuyt velfortjent skryt fra legenden Johan Cruyff.

- Uten å glemme noen, er det fint å se hvordan Kuyt har utviklet seg til å bli en av våre mest verdifulle spillere. Noen tvilte, men han var allerede klar i åpningskampen. Se på hva han gjorde. Han startet til høyre, så spilte han spiss, og mot Brasil spilte han til venstre. Ikke bare holdt han Maicon ute av kampen, men han skapte også det avgjørende målet. En spiller som han er verdt sin vekt i gull, sier Cruyff til media foran kveldens oppgjør.

Kampen spilles kl 20.30, og direktesendes på TV2/HD, svensk TV4 og dansk Canal9.

Linkes til costaricaner
Daily Mail og de andre tabloidene har slått seg løs etter at Liverpool omsider fikk en ny manager på plass. Det blir vidt spekulert i overganger for spillere som Bosman-spilleren Joe Cole og Wigans venstreback Maynor Figueroa. Nå skriver tabloidavisen at man også har kastet seg inn i kampen mot costaricanske Bryan Ruiz.

Angriperen scoret 24 mål i debutsesongen for Steve McClarens Twente forrige sesong, noe som var på stor hjelp på vei til ligatittelen. Hodgson skal tidligere ha vist interesse for 24-åringen, som skal være verdsatt til £12.5 millioner. Også Villarreal og Rennes skal jakte spilleren.