Kyrgiakos og Cole ute mot Wigan

Verken Sotirios Kyrgiakos eller Joe Cole er i stand til å spille morgendagens kamp mot Wigan. Glen Johnson, Ryan Babel og Fabio Aurelio kan imidlertid være aktuelle for kampen. Det bekreftet Roy Hodgson på sin pressekonferanse på Melwood i ettermiddag.

- Sotirios Kyrgiakos har fortsatt svært hovne mandler, og sykdommen har ikke sluppet taket. Joe Cole er ikke friskmeldt etter hamstringskaden han pådro seg mot Bolton, sa Hodgson til pressekorpset.

- Glen Johnson er mye bedre nå, men vi får vente til etter morgendagens treningsøkt, og se om han får eventuelle reaksjoner da, før vi bestemmer oss.

- Daniel Agger er ute på ubestemt tid. Aurelio er skadefri, og det er Ryan Babel også, selv om jeg er litt bekymret for hans ømme ribbein. Vi vil beskytte han så lenge vi kan.

Journalistene ville ha en kommentar til alle ryktene rundt Pepe Reinas fremtid i Liverpool. Reina har uttalt at han blir i Liverpool i alle fall ut denne sesongen.

- Pressen spinner alltid på slike ting. Vi er glade for at Pepe Reina er vår spiller, og jeg håper han blir mye lenger i klubben enn ut denne sesongen. Dersom han ved sesongslutt ikke ønsker å spille for Liverpool lenger, må vi håndtere den situasjonen når den eventuelt oppstår. Men jeg forstår ikke hvorfor jeg må si min mening om dette 7-8 måneder før problemet eventuelt oppstår.

- Jeg mener han er en utmerket keeper, og jeg håper han spiller for Liverpool i mange år fremover. For meg fremstår Pepe Reina som en av de mest dedikerte spillerne denne klubben har. Han har jeg aldri tvilt på. Han har et brennende ønske om å spille fotball, gjøre sitt beste og vinne kamper for klubben. Det er det viktigste.

Vi kan forøvrig nevne at Brad Jones skriver på Twitter at han fortsatt får behandling for en skulderskade, men australieren håper å bli spilleklar til helgens kamp mot Stoke.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.