Landskampskveld

13 Liverpool-spillere er i kveld på landslagsoppdrag. Raul Meireles på Ullevaal. Christian Poulsen debuterer som kaptein for Danmark. Fernando Torres og Pepe Reina i Buenos Aires.

I kveld er det full runde i EM-kvalifiseringen både for A- og U21-landslag. Martin Skrtel er først ut med sitt Slovakia som møter Russland i Moskva klokken 17.Samtidig avsluttes gruppespillet for U21-landslag. Martin Kelly, Danny Wilson, Peter Gulacsi og Victor Plasson er tatt ut for sine respektive nasjoner.

Størst fokus vil nok norske Liverpool-supportere ha på kampen mellom Norge og Portugal. Det blir første mulighet til å se Raul Meireles i aksjon siden o£11,5M-overgangen fra FC Porto til Liverpool FC. Kampstart klokken 20.30.

Christian Poulsen ble nylig utnevnt til ny kaptein for Danmark, og vil bære kapteinsbindet når Island gjester Parken i København. Daniel Agger forventes å spille i midtforsvaret.

Milan Jovanovic og Serbia spiller nabooppgjør mot Slovenia i Beograd, mens Steven Gerrard og Glen Johnson er på plass med England i Basel for møtet med Sveits.

Lengst reise har Pepe Reina og Fernando Torres. Spania har dratt helt til Buenos Aires for privatlandskamp mot Argentina. Torres ser ut til å få plass i startoppstillingen igjen for Spania.

Norge-Portugal sendes på TV2, mens Danmark-Island, Sveits-England og Argentina-Spania overføres på TV2 Sport 1-3.

17.00, Moskva, Russland v SLOVAKIA
Skrtel

17.00, Colchester, ENGLAND U21 v Litauen U21
Kelly

17.00, Aberdeen, SKOTTLAND U21 v Østerrike U21
Wilson

17.00, Budapest, UNGARN U21 v Bosnia & Hercegovina
Gulacsi

17.00, Jablonec, Tsjekkia U21 v ISLAND U21
Palsson

20.15, København, DANMARK v Island
Poulsen, Agger

20.30, Oslo, Norge v PORTUGAL
Meireles

20.30, Beograd, SERBIA v Slovenia
Jovanovic

20.45, Basel, Sveits v ENGLAND
Gerrard, Johnson

22.00, Buenos Aires, Argentina v SPANIA
Torres, Reina
(Privat)