Landslagssjefen ser fremgang hos N'Gog

Frankrikes U21-landslagstrener synes David N'Gog har blitt en bedre spiller denne sesongen. Spilleren er glad for å score for Liverpool, men innrømmer at han må jobbe hardt fremover.

Liverpool Daily Post skriver i dag at David N’Gog vil bli tilbudt ny kontrakt av Liverpool. Spissen har utviklet seg fysisk og blitt bedre teknisk. N’Gogs prestasjoner har overbevist Hodgson til å benytte to spisser helt fremme. Frankrikes U21-landslagstrener Erick Mombaerts synes spilleren har gjort stor fremgang denne sesongen.
- Han har blitt mer kraftfull, mer bevegelig og en bedre målscorer, uttaler Mombaerts ifølge Liverpool Echo.

David N’Gog må nok finne seg i å vike plass for en friskmeldt Steven Gerrard mot Wolverhampton i kveld, men spissen innrømmer at det har gjort ham godt å trene og spille ved siden av Fernando Torres.
- Jeg synes vi har et godt arbeidsforhold. Jeg forsøker å lære av Fernando fordi han besitter gode kvaliteter som spiss, uttaler David N’Gog til Liverpool Echo.

- Vi kan spille godt sammen, men for meg handler det om å være på banen hver uke og vise hva jeg kan gjøre. Jeg er ung, men ønsker å spille så mange kamper som mulig.

- Jeg er veldig glad for å ha scoret noen mål for liverpool, men jeg tror vi kan gjøre det bedre når det gjelder resultatene.

- Etter at en ny manager kommer inn, tar det tid. Vi må være tålmodige og fokusere på jobben. Jeg må bare fortsette å jobbe hardt.