Landslagsuttak

Det står en rekke landskamper på programmet til uken. Torres, Reina, Kuyt, Babel og Cole blir ikke involvert. Flest røde i Dublin. Langtur for Lucas. Rød duell i Beograd.

Til uken vil en hel rekke Liverpool-spillere være opptatt med landskamper, fortrinnsvis privatlandskamper på onsdag, men for enkelte U21-landslag står EM-kvalifisering på programmet.

Spania møter Mexico i Mexico City, men både Fernando Torres og Pepe Reina er ikke tatt ut. Torres jobber fortsatt med å bli bra av adductorskaden han pådro seg i VM-finalen 11. juli. Ifølge landslagssjef Vicente del Bosque er også Pepe Reina utelatt grunnet et fysisk problem.

Nederland møter Ukraina i Donetsk, men Nederlands landslagssjef Bert van Marwijk har kun tatt med én spiller som deltok i VM, og det er reservelagskeeper Michel Vorm. Resten av spillerne får hvile. Det betyr at Roy Hodgson kan glede seg over å ha Ryan Babel og Dirk Kuyt på trening kommende uke.

England møter Ungarn på Wembley. Steven Gerrard og Glen Johnson er med i Englands tropp, men nyervervelsen Joe Cole er utelatt av Fabio Capello. Jamie Carragher har takket nei til videre landslagsspill.

Flest Liverpool-spilleren vil befinne seg i Dublin for privatkamp mot Irland. Javier Mascherano, Maxi Rodriguez og Emiliano Insua er alle fortsatt Liverpool-spillere, og trioen er Argentinas tropp som ble tatt ut av Diego Maradona kort tid før legenden fikk sparken av det argentinske forbundet.

Lengst reise får Lucas Leiva som skal til New Jersey for Brasils møte med USA. Kampen går av stabelen natt til onsdag.

I Beograd, der Serbia spiller mot Hellas, går det mot duell mellom Milan Jovanovic og Sotirios Kyrgiakos.

Daniel Agger er tatt ut i Danmarks tropp mot Tysland. Midtstopperen var ikke aktuell til returkampen mot Rabotnicki på grunn av skade, men det har foreløpig ikke kommet rapporter om forfall til landskampen.

Liverpools toppscorer hittil denne sesongen, David Ngog, skal ut i EM-kvalifiseringskamp for U21-landslag. Frankrike tar i mot Belgia.

Martin Kelly vil antagelig få sin debutt for England U21, mens nervervelsen Danny Wilson er kalt inn for Skottland U21 til privatlandskamp mot Sverige U21.

Sjekk vår tv-liste for hvilke kamper som vises på fjernsyn.

ONSDAG 11. AUGUST

02.00, New Jersey, Usa v BRASIL
Lucas

20.30, København, DANMARK v Tyskland
Agger

20.30, Beograd, SERBIA V HELLAS
Jovanovic, Kyrgiakos

20.30, Bratislava, SLOVAKIA v Kroatia
Skrtel

20.45, Dublin, Irland v ARGENTINA
Mascherano, Rodriguez, Insua

21.00, Wembley, ENGLAND v Ungarn
Gerrard, Johnson

23.00, Rabat, MAROKKO v Ekvatorial-Guinea
El Zhar

 

U21-LANDSKAMPER

TIRSDAG 10. AUGUST

20.30, Bristol, ENGLAND U21 v Usbekistan U21
Kelly

ONSDAG 11. AUGUST
17.00, Zenica, Bosnia & Hercegovina U21 v UNGARN U21
Gulacsi, Nemeth
(EM-kval)

18.15, Vannes, FRANKRIKE U21 v Belgia U21
N’Gog
(EM-kval)

18.15, Hafnarfjördur, ISLAND U21v Tyskland U21
Palsson
(EM-kval)

20.45, Paisley, SKOTTLAND U21 v Sverige U21
Wilson


Privatlandskamper hvis ikke annet er oppgitt.