Låneovergang fristet Gomez

Mario Gomez var interessert i lånetilbudet fra Liverpool, men Bayern München blokkerte overgangen. Rafael van der Vaart valgte Tottenham fremfor Liverpool.

Bayern München ønsket ikke å slippe spissen Mario Gomez på lån til Liverpool på overgangsvinduets siste dag. Spilleren innrømmer at han var svært fristet av tilbudet.
- Jeg har sagt at dersom jeg forlater Bayern, vil jeg dra utenlands. Så kom dette interessante tilbudet fra Liverpool. Jeg tok lånetilbudet seriøst og diskuterte det med min familie og kjæreste fordi jeg bare ønsker å spille, forteller 25-årige Gomez til Bild.

- Men Bayern ga meg inntrykk av at de hadde en fremtid for meg, og derfor var ikke et skifte noen sak mer.

Van der Vaart avslo Liverpool
Rafel van der Vaart forlot Real Madrid til fordel for Tottenham like før overgangsvinduet stengte. Faktisk ble ikke £8M-overgangen godkjent før dagen etterpå. Spilleren avslører at valgte Harry Redknapps Tottenham fremfor blant annet Liverpool.
- Liverpool var interessert. Bayern var ikke interessert. Til slutt må du ha en god følelse, og med denne manageren har jeg en god følelse. Jeg er glad, og jeg drar til Spurs, sier van der Vaart til Sky Sports News.