Lee lovpriser Torres

Sammy Lee berømmer Torres for det arbeidet spissen har lagt ned på vei tilbake fra skade. Ifølge Lee er laget helt forberedt til møtet med Unirea, men atmosfæren, banen og været bekymrer.

Sammy Lee hyller Fernando Torres for det arbeidet spanjolen har lagt ned på vei tilbake fra en kneskade. Spissen var på benken mot Manchetser City, og får igjen benkplass mot Unirea Urziceni i kveld.
- Det var hyggelig å se ham på benken mot Man City. Det ga oss og supporterne et løft. Jeg vet at det absloutt var en overraskelse for Man City.

- Hans rehabilitering har vært fremragende. Det har vært opp til ham og det medisinske støtteapparatet. Han har jobbet veldig hardt.

- Han har jobbet utrettelig ved å komme tidlig hver morgen og bli veldig, veldig lenge. Han har hatt dyktige folk som har jobbet med ham.

- Det er honnør til ham og hans profesjonelle innstilling at han har jobbet så hardt med rehabiliteringen for komme tilbake på laget.

Assistentmanager Sammy Lee innrømmer at Liverpool står overfor en tøff kamp mot Unirea Urziceni i ukjente omgivelser i Bucuresti.
- Vi vet at det kommer til å bli en vanskelig kamp i en fiendtlig atmosfære, noe det alltid er hvor det er lidenskapelig opptatt av fotball.

- Vi er ikke sikre på banen. Været har ikke vært bra der, selv om det har vært litt bedre enn for en uke siden eller så.

- Det kommer ikke til å bli lett, men vi vet nøyaktig hva vi må gjøre. Vi skal være helt underrettet om dem når det gjelder deres styrker og svakheter, noe vi var før første kamp.

- Etter å ha møtt dem hjemme vet vi selvsagt litt mer om dem. Vi helt forberedt.

Liverpool overbeviste ikke i første kamp mot et ultradefensivt bortelag. David Ngogs scoring i det 80.minutt var det eneste som skilte lagene.
- Vi forbereder oss alltid på å score, og vi forbereder oss alltid på å vinne. Det kommer til å bli vanskelig, men de må komme frem litt mer enn de gjorde på Anfield fordi de ligger under med ett mål på hjemmebane.

- Forhåpentligvis kan vi utnytte noen av rommene de etterlater seg bak på banen.

De røde kommer definitivt ikke til å ta lett på oppgaven.
- Som jeg har sagt mange, mange ganger har hver kamp sin egen vanskelighetsgrad.

- Folk forventet at vi skulle vinne klart forrige uke, men vi var helt oppmerksomme på Unireas styrker og svakheter. Vi visste det ikke ville bli lett.

- Etter å ha komme igjennom den kampen sa vi at det var en klassisk e-cupopptreden med 1-0-seier. Mye i Liverpools historie har vært basert på å vinne 1-0 i Europa.

- I Europa er det alltid viktig at du ikke slipper inn mål. Fra den plattformen kan du gå hen og vinne saker.