Lee tror på god sesonginnspurt

Sammy Lee opplyser at spillerne er fast bestemte på å avslutte sesongen sterkt. Jobber hardt og utrettelig for å holde fremgangen gående. Spent på banedekket på DW Stadium.

Kampen om 4.plassen er svært jevn. Liverpool ligger ett poeng bak Tottenham og Manchester City. City har dessuten én kamp mindre spilt. Med seier mot Wigan på mandag vil Liverpool overta 4.plassen ettersom Manchester City og Tottenham har spillefri i helgen. Assistentmanager Sammy Lee forteller at Liverpool er svært innstilt på å få en god avslutning på sesongen.

- Det er en massiv hunger, sier Liverpools assistentmanager til Liverpoolfc.tv.

- Guttene er veldig målbevisste, profesjonelle og fokuserte. Vi ønsker å komme så høyt som vi kan (på tabellen). Vi forbereder oss aldri på å mislykkes i denne fotballklubben.

- Det har vært en ujevn sesong for oss, og det bekymrer meg mer enn noe annet lags resultater fordi jeg er ikke involvert med noe annet lag, men vi skal bare prøve å få det beste ut av hver kamp.

Liverpool har hatt en formoppsving etter jul. Kun én av de seneste 10 ligakampene har endt med tap. I syv av kampene har man unngått baklengsmål.

- Vi jobber veldig hardt og utrettelig, og det gjør alle spillerne, for å prøve å sørge for at vi holder denne fremgangen gående. Jeg tror resultatene har vist det.

- Det har vært noen skuffelser på veien (denne sesongen), og vi vet at vi ikke har fyrt på alle sylinderne, men det gjelder å få noe momentum, og vi tror vi har fått det.

- Hvis alt faller på plass, så hvem vet? Det er fortsatt mye fotball som skal spilles denne sesongen. Vi fortsetter kjempingen, og guttene viser stort fokus.

Wigan har lagt nytt gressteppe på DW Stadium denne uken, men Lee føler det også kan by på problemer.

- Et nytt underlag er ikke alltid det livligste, men det må være bedre enn det som var der før. Vi håper at det vil være ok fordi vi er de første på det.

Wigan er uten en ligaseier siden midten av januar, men vant 3-1 hjemme mot Chelsea i september. Så Lee forventer en vanskelig kamp.

- Wigan er veldig organiserte under Martinez, og han får dem til å prøve å spille fotball.

- De besitter hurtighet over hele banen, og det blir en kamp vi må være veldig forsiktige i. Vi må prøve å ikke bli tatt på kontringer, avslutte (på sjansene) og ikke gi dem en sjanse til å slå til motangrep.

Sammy Lee føler at Benítez og Martinez har noe av den samme fotballfilosofien.

- Jeg tror de står hverandre nær, og de har samme prinsipper om hvordan fotball skal spilles. Det er derfor jeg tror det vil være en svært god kamp, med to organiserte lag som ønsker å angripe uten det direkte spillet vi har sett de seneste ukene. Det vil være bli en interessant kamp