Leter etter en back

Rafael Benitez bekrefter at man søker etter en høyreback i dette transfervinduet. Mest aktuelt med utlån for Damien Plessis. Kenwyne Jones skal være ute av bildet.

Liverpools manager har hele tiden hevdet at man fortsatt leter etter nye spillere i dette transfervinduet, selv om det er åpenbart at hans økonomiske handlefrihet er svært begrenset. Trolig dreier det seg om en mulig låneavtale eller to. Marouane Chamakh og Milan Jovanovic (bildet) er blitt nevnt, men trolig dreier det seg om mulige Bosman-overganger til sommeren for angriperne fra Bordeaux og Standard Liege. Det hevdes at Chamakh og Jovanovic avventer situasjonen i forhold til om Liverpool kommer til Champions League eller ikke. Ifølge Sky Sports News skal Liverpool nå også ha trukket tilbake sin interesse for Kenwyne Jones hos Sunderland.

Da synes det mer sannsynlig at Liverpool vil jobbe hardest med å hente inn en trolig kortvarig løsning på høyrebacken, hvor den engelske landslagsspilleren Glen Johnson ventes å være ute med skade i minst en måned til. Rafael Benitez bekreftet også på pressekonferansen i går at man vurderer alternativer på høyrebacken.

- Det var nødvendig å benytte Jamie Carragher på høyrebacken og han gjør det bra. For øyeblikket spiller Degen som høyrekant på midtbanen siden Johnson er skadet og Kelly også har vært ute.

- Vi har analysert markedet for å prøve å finne backer slik at vi har noen navn, men det er ikke lett for øyeblikket, forklarer Rafa.

- I mellomtiden gjør Carra det godt og Kelly er tilbake i trening slik at vi har forskjellige alternativere. Vi har også Darby slik at vi vil prøve å bruke riktig spiller i denne posisjonen.

Angående Damien Plessis antyder Benitez at et utlån vil være den beste løsningen.

- Vi har hatt en italiensk klubb som har spurt etter ham. Han spiller ikke førstelagsfotball for øyeblikket så vi må prøve å finne en løsning. Vi har snakket med spilleren og hans agent. Hvis vi kan sende ham ut på lån vil det være bra både for ham og for oss.