LFC bekrefter Eccleston-utlån

Liverpool FC bekrefter at spissen Nathan Eccleston har blitt lånt ut til League One-klubben Huddersfield Town. Utlånet gjelder frem til og med 2.mars.

Lengden på låneoppholdet ble altså kun en drøy måned, og ikke ut sesongen slik det ble antydet i går. 19-åringen går rett inn i Huddersfields tropp til helgens kamp mot Yeovil, og har fått tildelt trøye nummer 36 i Yorkshire-klubben.

Eccleston skrev nylig under på en ny kontrakt med Liverpool som gjelder frem til sommeren 2013, og ble i sommer flyttet opp til Melwood på permanent basis. Han debuterte for førstelaget i Carling Cup-kampen mot Arsenal, og kom også innpå i bortekampen mot Fulham i Premier League.

Eccleston kommer nå under vingene til Huddersfield-manager Lee Clark, og hans assistent, tidligere Liverpool-spiller Terry McDermott.

- Vi har fulgt Nathan lenge, og våre speidere har sett ham i aksjon i mange kamper. Jeg har også sett ham spille selv sammen med min trenerstab, og det er åpenbart at han besitter mange gode kvaliteter. Han er skikkelig hurtig, og kan spille hvor som helst i angrepet, både som spiss eller som ving, sier Huddersfield-manager Lee Clark til htafc.com.

Huddersfield har en god sesong, og ligger bare poenget bak en play off-plass i League One med to kamper til gode på de argeste konkurrentene.

Liverpool har gode erfaringer med å låne ut spillere til Huddersfield. Martin Kelly hadde et meget vellykket opphold i Yorkshire-klubben i fjor.

- Nathan er høyt verdsatt i Liverpool. De har akkurat gitt ham ny kontrakt, og han har debutert for førstelaget deres. Andre ligaklubber var interessert i ham, men vårt gode forhold til Liverpool etter låneoppholdet til Martin Kelly bidro til at vi dro i land denne låneavtalen, forteller Clark.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.