LFC: - Benayoun er ikke til salgs

Liverpool FC avkrefter nå i ettermiddag at Yossi Benayoun er på vei til Dinamo Moskva før transfervinduet stenger, og melder at spilleren ikke er til salgs.

- Spilleren er ikke til salgs. Så enkelt er det, siteres en talsmann for Liverpool FC på Anfield-klubbens offisielle nettsted.

Tidligere i dag hevdet tabloidavisen Mirror at Rafael Benitez hadde kommet på kant med Liverpool-styret angående et salg av Benayoun. Dinamo Moskvas sportsdirektør, Konstantin Sarsania, har blitt sitert i flere medier på at hans klubb har snakket med 29-åringens representanter og blitt enige om de personlige betingelsene for spilleren. Moskva-klubben skal også stå klar til å betale £7M for israeleren.

Sarsania hevder at Liverpool-styret er villige til å selge Benayoun, men Rafael Benitez skal altså ha satt seg på bakbeina. Israeleren skrev under på en ny treårskontrakt med Liverpool så sent som sist sommer, og er dermed bundet til Anfield-klubben frem til sommeren 2013.

- Det er sant at vi har kommet til enighet med spillerens agent. I løpet av de neste to dagene vil Liverpool ta sin avgjørelse, siteres Sarsania i Mirror.

Nå virker det imidlertid som Liverpool FC allerede har tatt den avgjørelsen, i og med ettermiddagens kategoriske melding om at spilleren ikke er til salgs.

- Vi fullførte overgangen til Andriy Voronin med Benitez sin velsignelse. Men Liverpool-manageren ønsker ikke å miste Benayoun. Men det er ikke opp til ham, men klubbens styre å avgjøre dette, hevder Sarsania.

- Overgangen til Benayoun vil gå igjennom dersom Liverpools styre finner prisen akseptabel. Dersom de forlanger mer enn vi forventer, må vi diskutere saken med vårt styre, avslutter Sarsania.

Men nå virker det altså som den russiske sportsdirektøren slipper dette, da Liverpool FC tilsynelatende har satt kroken på døra for en overgang.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.