LFC forbløffet over Raul-link

Ifølge Liverpool Echo skal ikke Liverpool FC være interessert i å hente Real Madrid-spissen Raul til sommeren. Rodallega, Dida og Wilson på ryktebørsen.

Liverpool Daily Post hadde tidligere i dag en sak om at Liverpool FC skulle være interessert i å hente Raul fra Real Madrid.

Liverpool Echo skriver at Liverpool er forbauset over rapporter som setter dem i forbindelse med en overgang for 32-åringen til sommeren. Liverpool skal ikke har uttrykt interesse for å signere Raul, og kommer ikke til å vise interesse for spanjolen.



Rodallega, Dida og Wilson på ryktebørsen
Tabloidpressen linkerr Liverpool til kjøp av Wigans colombianske spiss Hugo Rodallega.
- Det er mange rykter om flere lag, men ingenting konkret før markedet for spillere åpner i juni. Vi snakker om en veldig stor, veldig etablert toppklubb som praktisk talt er historisk i England, er kommentarene fra Rodallega som har satt fart på spekulasjonene.

Italienske Tuttosport hevder at representanter for Liverpool har holdt samtaler med Milan-keeper Dida om en mulig toårskontrakt. Den 33-årige brasilianeren blir Bosman-spiller til sommeren.

Rapporter fra Skottland antyder at de røde ønsker å hente Danny Wilson fra Rangers for £3M. 18-årigen har denne sesongen spilt 11 kamper i skotsk Premier League og to ganger i Champions League, men den venstrebente forsvarsspilleren avventer ny kontrakt på Ibrox. Hans nåværende avtale utløper etter seosngen 2010/11.