LFC kan kreve kompensasjon

Rafael Benitez blir trolig utnevnt som ny Inter-manager i løpet av kort tid, og det ryktes at han da vil hente flere fra sin stab på Anfield til Milano. Dette kan i så fall Liverpool FC kreve kompensasjon for.

Det blir trolig store utskiftninger av staben på Melwood i løpet av sommeren, da det ligger i kortene at Rafael Benitez vil ta med seg flere av sin stab i Liverpool til Inter. Førstelagstrener Mauricio Pellegrino, målvaktstrener Xavi Valero og fitnesstrener Paco de Miguel er navnene som har vært nevnt så langt.

Liverpool FC bekrefter overfor lokalavisen Liverpool Echo at det så langt ikke har kommet henvendelser på noen i trenerstaben etter Benitez sin avgang. Denne staben er fortsatt kontraktsbundet til Anfield-klubben. Liverpool FC kan derfor kreve kompensasjon for alle medlemmer av trenerstaben som bryter kontrakten ved å takke ja til en jobb i Inter.

Dersom flere i dagens trenerstab velger å følge Benitez til Inter, vil det medføre at den nye managerens første oppgave blir å fylle flere nøkkelposisjoner i staben.