LFC: - Konstruktivt møte med Benítez

I det første møtet mellom Rafael Benítez og formann Martin Broughton utvekslet de synspunkter og problemstillinger av interesse for både styre og manager. Benítez' fremtid ikke avklart.

Liverpool FC hevder at møtet mellom Rafael Benítez, formann Martin Broughton og managing Christian Purslow var konstruktivt.

Rafael Benítez møtte Martin Broughton og managing director Christian Purslow i London. Benítez vurderer for tiden et trenertilbud fra Juventus, og ønsket forsikringer om nye investeringer i Anfield-klubben og midler til spillerkjøp. Liverpools representanter ville ha en bekreftelse på managerens planer.

- Vi er glade for at det første av det som er ment å være en rekke møter fant sted mellom styreformann, managing director og manager Rafael Benítez. Møtet var konstruktivt, sier klubbtalsmann til pressen.

- Formannen delte hans synspunkter om planer for klubbens fremtid. Det var en utveksling av synspunkter og problemstillinger som var av interesse for både styret og manageren. Dette vil enten bli behandlet eller tatt opp på fremtidige møter.

Ifølge The Guardian møtte Benítez sine advokater i London og også Purslow og Broughton. Sistnevnte ble ansatt som uavhengig formann på Anfield 16. april for å ta seg av et salg av klubben.To møter mellom Benítez og Broughton har blitt avlyst på grunn av logistiske årsaker før de seneste kampene. Broughton ventes å rapportere om detaljene fra møtet til de andre styremedlemmene.

Benítez, som er under økende press for å gi et svar til Juventus-president Andrea Agnelli, vil vurdere om han skal fortsette som Liverpool-manager. I morgen får han ikke mulighet til å røpe detaljer fra samtalene fordi den sedvanlige pressekonferansen på fredag er utsatt.

Neste møte mellom Liverpool og Rafael Benítez vil avholdes først i neste uke.