LFC sikret seg ung Swindon-keeper

Liverpool FC bekrefter i dag på sine offisielle nettsider at de har sikret seg Swindons tenåringskeeper Jamie Stephens. 16-åringen slutter seg til Liverpools akademitropp.

Keepertalentet vil ha tilholdssted ved akademiet i Kirkby frem til 2012, og planen er at han skal skrive under en profesjonell kontrakt på sin 17-årsdag, som er den 25.august 2010.

Overgangen kommer etter at Stephens trente med Liverpool en periode tidligere i sesongen.

- Akademiet i Kirkby er utrolig. De har så mange ansatte, og alle er så høflige og snille. Det er virkelig et vennlig sted, som en famileklubb, siteres Stephens.

Overgangen blir også bekreftet av Swindon Town på League One-klubbens nettsider. Der skrives det at klubbene har blitt enige om ikke å offentliggjøre overgangsbeløpet.

- Dette er en fantastisk mulighet for Jamie. Vår målvaktstrener, George Wood, innså hvilket talent han var med en gang, og har gjort en formidabel jobb med å utvikle ham som keeper, uttaler Swindon-formann Andrew Fitton.

- Keeperplassen er spesiell, og muligheten til å slutte seg til Liverpools akademi er den rette overgangen for ham. Det vil gi ham sjansen til å spille i turneringer over hele verden, legger Fitton til.

Fitton avslører også at Swindon Town satser på et nærmere samarbeid med Liverpool FC i årene som kommer.

- Folk kan forvente at Swindon samarbeider tettere med klubber som Liverpool i fremtiden. Vi har for øyeblikket en talentfull spiller som Stephen Darby på lån hos oss. Vi hjelper Liverpool med utviklingen hans, mens vi kan dra nytte av ressursene til storklubbene på denne måten.

- Jeg håper Jamie Stephens kommer tilbake til Swindon en dag. Kanskje på lån fra Liverpool. Og dermed kanskje får sin første smak av ligafotball på County Ground.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken