LFC-trio med da England vant

Glen Johnson ble byttet ut ved pause, mens Jamie Carragher og Steven Gerrard kom inn etter hvilen da England slo Japan 2-1. Alle tre målene ble scoret av japanere.

Ved hjelp av selvmål av Nakasawa og Tanaka vant England 2-1 i Graz. Gerrard og Carragher ble byttet inn ved pause og bidro til å løfte det engelske spillet etter en svak førsteomgang.

Nakasawa scoret på egen keeper etter 83 minutter på innlegg fra venstre, mens Tanaka headet forbi keeper Kawashima på innlegg fra høyre ti minutter tidligere. Det er fem minutter igjen i Graz.

Jamie Carragher og Steven Gerrard er to av spillerne som ble byttet inn ved pause. Carragher erstattet Glen Johnson, mens Gerrard kom inn for Huddlestone.

Frank Lampard bommet på straffespark etter 55 minutters spill. Chelsea-spilleren skjøt et hardt og godt plassert straffespark, men Japans keeper, Kawashima, reddet mesterlig.

Japans mål kom etter at Tanaka fikk stå alene og dundre inn målet fra sju meters hold etter sju minutters spill. Liverpool-spiller Glen Johnson må ta på seg mye av ansvaret for baklengsmålet. Han lot japaneren få det rommet som han trengte for å score ledermålet, som kom etter corner.

Johnson åpnet kampen usikkert, noe som er overraskende etter han han gjort en god kamp og også scoret mål mot Mexico forrige søndag. Han så ikke ut som han var venn med underlaget, og skiftet også fottøy etter en halv times spill.

Etter å ha åpnet kampen svakt og blitt overrasket av aggressive japanere, kom England noe mer med utover i første omgang.

David James, Johnson, Theo Walcott, Huddlestone og Darren Bent har forlatt banen. Carragher, Gerrard, Joe Hart, Joe Cole og Shaun Wright-Phillips er kommet inn. Rio Ferdinand, John Terry, Ashley Cole, Frank Lampard, Aaron Lennon og Wayne Rooney er de eneste som foreløpig er igjen fra laget som startet i Graz. Heskey fikk senere spille ett kvarter for Lennon.

Carragher og Gerrard var med på å heve England i andre omgang.

Nå er det store forventninger til tirsdag da Capello skal slanke stallen ned til 23 spillere.