Linkes igjen til Rijkaard

Til tross for at det nå virker klart at det står mellom Roy Hodgson og Kenny Dalglish om å bli ny manager i Liverpool, der førstnevnte er styrets favoritt, blir de røde nok en gang linket til Frank Rijkaard.

Frank Rijkaards agent var tidligere denne måneden ute og benektet at nederlenderen var interessert i den ledige jobben som manager på Anfield. Man skulle tro saken var ferdig der, men nå i ettermiddag melder SkySports at nederlenderen fremdeles er en aktuell kandidat.

DEBATT: Ny manager i Liverpool FC

Det var ventet at det nå skulle stå kun mellom styrets favoritt, Roy Hodgson, og supporternes favoritt, Kenny Dalglish, om den ledige jobben. Likevel dukker Frank Rijkaard sitt navn stadig opp, og i følge SkySports sine kilder i Tyrkia tok Liverpool to ganger i forrige uke kontakt med Galatasaray for å få snakke med den tidligere Barcelona-manageren. Det er kun ett år siden 47-åringen ble ansatt, og tyrkerne sa nei til Liverpools forespørsler ved begge anledninger.

Dersom de røde skulle hente Galatasaray-manageren til Anfield, vil man måtte betale ut en stor kompensasjon til Istanbul-klubben.