Liverpool FC avduket minnesmerke

Liverpool FC avduket i dag et minnesmerke etter Heysel-tragedien for 25 år siden. Minnemserket henger på Centenary Stand. Jamie Carragher spiller hvor som helst for Capello på landslaget.

I dag ble minnesmerket på Centenary Stand avduket, i en seremoni der både personer fra Liverpool FC og Juventus var representert. Christian Purslow, Philip Nash, Kenny Dalglish, Phil Neal og Sammy Lee, sammen med Gianluca Pessotto og Sergio Brio fra Juventus avdekket minnesmerket.

- Vi kan ikke forandre historien eller tørke opp alle våre tårer. Vi kan heller ikke løse alle mysteriene som fortsatt er ubesvarte etter alle disse årene, sa Bill Bygroves under seremonien.

- Men det vi kan, er å bygge et monument av vennskap, for de 39 og for våre barn. Denne klubbens hymne sier 'walk on with hope in your heart'. Vi vil gjerne at de som fortsatt går med sorg, vil fortsette å gå med håp i sitt hjerte. Og fra denne klubben, til deres klubb, og til våre venner i Italia: du står ikke alene, du sørger ikke alene, og du går aldri alene, avsluttet presten.

På minnesmerket står teksten: In remembrance of the 39 supporters who lost their lives at the Heysel Stadium - May 29th 1985 - In memoria e Amicizia.

Lørdag er det 25 år siden tragedien.

Carra spiller hvor som helst for Capello
Jamie Carragher sier i dag at han gjerne spiller hvor som helst for England i fotball-VM, så lenge han kommer med i 23-mannstroppen.

- Midtstopperplassen er min beste posisjon, og det tror jeg alle vet. Men dersom du ser på troppen, så tenker kanskje manageren på å bruke meg i en annen posisjon. Det er noe jeg vil måtte omstille meg til, sier 32-åringen til SkySports.

- Jeg vil helt enkelt bare gjøre det manageren ber meg om. Alt er opp til manageren. Det er en kamp til mot Japan, og så er det en uke til med trening, så får vi se, avslutter Carra.