Liverpool res - Man City res 3-3

Liverpool ledet 1-0 og 2-1, men Manchester City snudde til ledelse 3-2. Nikola Saric utlignet til 3-3 to minutter på overtid. Jay Spearing og Dani Pacheco nettet før pause.

Liverpools lag: Gulacsi, Darby [kaptein], Mavinga, Ayala, Threlfall, Spearing, Pacheco, Amoo, Eccleston (Mendy 83), Plessis (Irwin 56), Kacaniklic (Saric 69).
Ubenyttede reserver: Hansen, Palsson.

Manchester Citys lag: Nielsen, Trippier, Cunningham, Ibrahim (Chantler 79), Wabara, Vidal, Mak, Tutte (Kay 72), Nimley, Poole, McDermott.
Ubenyttede reserver: Johansen, Redshaw, Veseli.

1.OMGANG

1.min: Chris Mavinga spiller venstreback. Ayala og Threlfall stoppere. Spearing og Plessis sentralt på midtbanen.  Pacecho og Eccleston på topp.

4.min: Kacaniklic kommer til dødlinja. Slår tilbake. Pacheco hopper over ballen. Spearing fyrer løs fra like utenfor 16-meteren, men dessverre går skuddet over.

8.min: City kommer på Liverpools venstre side. Liverpool får ikke klarert skikkelig. Ballen havner i returrommet hos Poole som skyter. Gulacsi må i aksjon, men plukker greit opp returen.

9.min. Amoo går på raid. Kommer litt for skrått ut til høyre. Må legge inn istedenfor å skyte. Innlegget for løst. City klarerer.

12.min: Langt fremspill fra Spearing. For langt for Eccleston som er på vei igjennom. Ballen spretter inn til keeper Nielsen.

16.min 1-0 SPEARING: Liverpool bygger fint opp sentralt. Spearing dytter til Pacheco. Spanjolen spiller tilbake til Spearing som skyter fra distansen. Ballen fyker inn nede i keepers høyre hjørne.

18.min: Frispark på hjørnet av 16-meteren. Pacheco skyter direkte. Utenfor.

19.min: City header tilbake fra innenfor 16-meteren. Poole skyter utenfor.

20.min: Pacheco snapper ballen fra en City-spiller. Avanserer. Spiller på tvers til Eccelston ved 16-metersstreken. Eccleston skyter til side for mål. Burde vært 2-0!

21.min: Pacheco pådro seg en skade i avleveringsøyeblikket. Må ha behandling.

22.min: Pacheco tilbake på banen.

24.min 1-1 MAK: Plessis må legge ned Mak ute på Liverpools venstre side. Frisparksinnlegget er bra. Gulacsi må gi retur. City plukker opp returen ved bortre stolpe. Legger ballen tilbake i støtte. Mak setter ballen inn ved motsatt stolpe.

25.min: Nielsen når akkurat ballen foran Kacaniklic.

27.min: Spearing pådrar seg frispark et stykke inn på egen banehalvdel. Trippier slår inn. Mavinga må heade til corner. Ayala klarerer corneren.

30.min 2-1 PACHECO: Liverpool bryter. Eccleston avanserer fremover. Finner Pacecho som fyrer løs fra 16-meteren. Ballen fyker inn i nota. Scoring litt mot spillets gang akkurat nå.

31.min: Liverpool kontrer kjapt fra corner. Eccelston spiller fram Amoo. Amoo slår inn. Ball går via en City-spiller og inn til keeper.

33.min: Plessis legger ned Ibrahim på midtstreken.

35.min: Kacaniklic med godt innlegg. City klarerer. Ballen heades tilbake inn i feltet av Spearing. Ballen går i stolpen og ut.

36.min: Spearing ut til behandling. Fikk en smell ved headingen.

36.min: Pacheco mister ballen på midten. Ibrahim avanserer. Skyter fra 20 meter, men utenfor.

37.min: Plessis klarerer enkelt en corner. Liverpool forsøker å kontre, men blir brutt.

38.min: Ny corner fra McDermott. Gulacsi høyt oppe og plukker ballen.

40.min: Chris Mavinga når ballen først i en takling, men går inn med knottene først. Får gult kort.

41.min: McDermott skyter knallhardt og meget høyt over fra det påfølgende frisparket.

43.min: Spearing spiller til Amoo. Kantspilleren fyrer løs. Keeper Nielsen glipper det lave skuddet ut til corner.

44.min: Ayala møter corneren ved fremre stolpe. Får avsluttet. Utenfor.

45.min: Eccleston får frispark ute på høyresiden på Citys banehalvdel. Pacheco slår inn. Klarering fra City. Spearing plukker opp andreballen. Skyter, men går via motspiller og ut til corner.

46.min: Den korte corneren blir resultatløs.

47.min: Dommeren blåser av omgangen.

PAUSE

Underholdende omgang på Prenton Park. Liverpool har skapt mest og scoret ett mål mer enn City. Spearing sendte Liverpool i føringen i det 16.minutt før City utlignet ved Mak åtte minutter senere. City presset på litt en periode, men da dukket Pacheco opp og satte inn 2-1. Chris Mavinga spiller på venstreback fordi Rafael Benítez ønsker å se franskmannen i den posisjonen, men har hatt noen problemer. Blant annet fått et gult kort. Liverpool har vist hurtig angrepsspill, og enkelte kontringer har skapt farligheter.

2.OMGANG

47.min: Amoo avanserer. Slår innlegg. City klarerer enkelt.

49.min: Amoo dribler tre spillere. Blir til slutt lagt i bakken. Pacheco slår inn. City klarerer. Eccleston skyter. Ayala hæler ballen i mål, men offside.

40.min: Strekk i Liverpool-laget. Kjapt angrep av City. McDermott avslutter utenfor.

51.min: Frispark mot Ayala like utenfor straffefeltet. Unødvendig forseelse av spanjolen. McDermott slår inn, men rett i favnen på Gulacsi.

53.min: Spearing bryter. Liverpool ruller opp. Til slutt avslutter Amoo. Forsøket blir blokkert.

54.min: Dobbelredning av Nielsen! Darby på løp, slår inn. Pacheco hopper over. Kacaniklic skyter. Nielsen strekker seg og redder. Pacheco fremme på returen, men Nielsen redder igjen.

56.min: Bytte Liverpool. Irwin inn for Plessis.

57.min: Viktig brytning av Mavinga.

58.min: Amoo skaper problemer for City. Blir felt ute på siden. Frisparket fra Pacheco går i klypene på Nielsen.

61.min: Mavinga løper opp en City-spiller og kommer i mellom.

62.min: McDermott skyter.  Ballen sniker seg utenfor.

64.min 2-2 NIMLEY: Nydelig gjennomspill fra McDermott. Nimley løper fra Threlfall. Avslutter lavt. Gulacsi kommer ikke ned hurtig nok.

66.min 2-3 POOLE: City bryter. Hurtig angrep. Lang ball til Tripper som legger inn i midten. Poole klarer å dempe og få kontroll før han avslutter i Gulacsis høyre hjørne. Svakt forsvarsspill.

69.min: Liverpool bytte. Saric for Kacaniklic. Eccleston tar plass på venstre. Saric på topp.

70.min: McDermott dribler seg forbi Mavinga og Eccleston ute på Liverpools venstrekant, men innlegget for upresist.

70.min: Eccleston går rett i sekken i Citys straffefelt.

72.min: Bytte City. Kay for Tutte.

75.min: McDermott lemper i retning Nimley. Threlfall får klarert.

76.min: Amoo legger ned Cunningham. Frispark utenfor Liverpools 16-meter. Liverpool klarerer igjen.

76.min: Saric kjemper til seg en corner. Frispark mot Eccleston.

77.min: Threlfall har gått ut på venstrebacken. Mavinga inn som midtstopper.

78.min: Poole dytter gjennom til Mak på venstre. Avslutningen like utenfor.

79.min: Bytte City. Chantler for Ibrahim.

79.min: Nimley jager. Mavinga skjermer ballen inn til Gulacsi.

83.min: Bytte Liverpool. Mendy for Eccelston.

83.min: Ayala når ikke opp på et frisparksinnlegg fra Spearing.

84.min: Nimley må ha behandling.

86.min: Pacheco prøver å finne Spearing med en lang ball. City bryter.

87.min: City kontrer i regnværet på Prenton Park. Ayala forårsaker frispark langt ute. McDermott med ryggsekk. Avslutningen går over mål.

88.min: Langt utspill fra Gulacsi. Ballen spretter over Citys backrekke, men Pacheco når ikke frem.

89.min. Trippier gir bort en corner. Pacheco slår inn. Cunningham får klarert.

Tilleggstid: 3 minutter.

90.min. McDermott med ny avslutning utenfor.

91.min: Pacheco stoppes i straffefeltet nesten nede ved dødlinjen. City gir til corner. Hjørnesparket klareres.

92.min 3-3 SARIC: Threlfall spiller langt frem. Ayala bryster ned til Saric. Dansken avslutter via stolpen og i mål.

93.min: Nimley avlutter.

SLUTT

Liverpool beholder 1.plassen i Premier Reserve League North etter 3-3 mot Manchester City i kjølige og våte spilleforhold på Prenton Park, og John McMahons mannskap står nå med åtte kamper på rad uten tap i reservelagsligaen. Liverpool ledet fortjent 2-1 til pause, og virket å ha rimelig kontroll. En fantastisk dobbelredning av Citys keeper forhindret at de røde punkterte kampen. Derimot slo gjestene til med to hurtige angrep og scoringer midtveis i andre omgang. Liverpool klarte ikke å sette skikkelig press på City på slutten, og det virket å ebbe ut med tap. Et flott fremspill av Threlfall og god ballbehandling av Ayala i feltet gjorde at Nikola Saric kunne utligne to minutter på overtid. Jay Spearing var Liverpools beste spiller i en underholdende kamp. City fikk mer rom på midtbanen da Damien Plessis måtte ut i det 56.minutt.