Liverpool res - Tranmere res 3-0

Reservelaget beseiret Tranmeres nest beste 3-0 på The Academy i Kirkby i semifinalen av Liverpool Senior Cup. Målscorere: Dalla Valle, Amoo og selvmål. Duran, Bruna og Saric tilbake fra skade.

Lauri Dalla Valle spilte for første gang fra start for Liverpools reservelag, og spissen nettet etter 42 minutter på en strålende avslutning fra nesten umulig vinkel. Angrepet ble satt i gang av Damien Plessis. Franskmannens pasning sendte Alex Kacaniklic nedover venstrekanten. Innlegget hans havnet hos David Amoo som avsluttet, men Tranmere-keeper Joe Collister avverget. Lauri Dalla Valle reagerte kjappest på returen og scoret.

Bortelaget fikk Aaron Cresswell utvist tre minutter etter pause på grunn av en for tøff takling på Steven Irwin. Nettkjenninger i 2.omgang fra David Amoo og et selvmål bidro til at John McMahons mannskap vant 3-0. Selvmålet kom som følge av at Lauri Dalla Valles innlegg gikk via en Tranmere-fot og i mål.

Francisco Duran var endelig tilbake fra skade da han erstattet Chris Mavinga i det 73.minutt. Den tidligere Malaga-midtbanespilleren har vært på sidelinjen siden november 2008. Siden han kom til Liverpool i januar 2007, har han kjempet seg tilbake fra tre korsbåndsoperasjoner - to i høyre kne og én i venstre kne.

Nikola Saric og Gerrardo bruna er også skadefrie. Duoen spilte 45 minutter hver.

Liverpoolfc.tv kåret Jay spearing til Liverpools beste.

Tittelforsvarer Liverpool møter enten Everton eller Skelmersdale United i finalen av Liverpool Senior Cup.

Liverpool Reserves: Péter Gulácsi, Steven Irwin, Chris Mavinga (Francisco Durán 73), Daniel Ayala, Victor Palsson, Jay Spearing [kaptein], Nikola Saric (Gerardo Bruna 45), David Amoo (Nikolaj Köhlert 77), Lauri Dalla Valle, Damien Plessis, Alex Kacaniklic. Ubenyttede reserver: Martin Hansen, Jordy Brouwer.

Tranmere Rovers Reserves: Joe Collister, Tom Baker, Aaron Cresswell, Jay Ashcroft, Chris McCready (McNamara 70), Ash Taylor (Power 70) , Ross Rule, Charlie Barnett, Dale Jennings, Conor Roberts, Jay Gibbs. Ubenytted reserve: Coughlin.