Liverpool res - West Ham res 0-1

I en jevnspilt kamp på Prenton Park var en straffescoring fra Benni McCarthy det som skilte lagene. Ryan Babel og Brad Jones spilte 90 minutter.

Ryan Babel var ikke i troppen til førstelagets kamp mot Blackpool i helgen, men er i startoppstillingen for reservelaget mot West Ham. Reservekeeper Brad Jones er valgt mellom stengene. Danny Wilson, Jonjo Shelvey, Victor Palsson, Chris Mavinga, Michael Ngoo og Andre Wisdom er uaktuelle på grunn av landslagsoppdrag.

Liverpool: Jones, Flanagan, Robinson, Irwin, Darby, Coady, Pacheco, Spearing [kaptein], Babel, Eccleston, Ince (Amoo 46).
Ubenyttede reserver: Hansen, Roberts, Bruna, Suso.

West Ham: Boffin, Modelski, Brown, Wearen, Sanchez, Spence, Lee, Moncur, McCarthy, Sears, Abdulla.
Ubenyttede reserver: Cowler, Craig, Lleget, Fanimo, Subuola.

1.OMGANG

Liverpool spiller med Irwin og Spearing sentralt på midtbanen. Pacheco ligger ute til høyre, mens Babel og Eccleston har rollene helt fremme.

Pause: Målløst til pause på Prenton Park. Liverpool har hatt kampens to beste sjanser. Tom Ince spilte Nathan Eccleston nydelig gjennom midtveis i omgangen, og Eccleston var alene med keeper. Uforståelig valgte han å spille på tvers. Dessverre rett til motspiller.  Ryan Babel headet utenfor på Daniel Pachecos gode innlegg. John McMahons mannskap har hatt mest ballbesittelse. West Ham kom bedre med siste kvarteret. Benni McCarthy har hatt West Hams beste mulighet med en heading utenfor. U18-kaptein Conor Coady har klart seg bra mot rutinerte McCarthy. Pacheco begynte på høyresiden av midtbanen, men har byttet side med Ince. Amoo skal erstatte Ince i pausen. Brad Jones har hatt lite å gjøre, men feilberegnet stygt da han var ute i feltet. Heldigvis ble han ikke straffet for feilen. Ryan Babel har hatt en grei opptreden.

2.OMGANG

79.min 0-1 McCarthy (str). Jack Robinson handser i straffefeltet. Dommeren peker på ellevemetersmerket. McCarthy skyter straffesparket høyt midt i mål. Jones kaster seg til venstre.

Slutt: Liverpools reservelag gikk på sitt andre strake tap, begge for London-lag. Kampens eneste scoring kom fra straffemerket etter at Jack Robinson handset da han hadde armene høyt på et innlegg fra motsatt side. John McMahons gutter forsvarte seg godt i kampen og etter spill og sjanser er nok reservelagstreneren skuffet over at det ene poenget ikke ble igjen på Merseyside. Like etter sidebyttet vendte Eccleston flott og skjøt like utenfor. Denne gang burde han heller ha spilt ballen til en bedre plassert Pacheco. Like før timen var spilt kom det tre gode sjanser på rappen. Pacheco snappet opp en feilpasning før han fyrte løs like over tverrliggeren. Deretter kunne West Ham ha scoret. McCarthy klarte ikke å styre et innlegg i mål fra kort hold, men ballen gikk himmelhøyt over. Deretter slurvet Darby på et tilbakespill. Sears snappet ballen og rundet en utrusende Jones, men West Ham-spissen fikk ballen for langt for an seg og ballen giik ut over dødlinjen. Bortelaget var bedre etter pause, og McCarthy og Sears var uromoment. Liverpools midtforsvar hadde likevel brukbar kontroll.  Liverpool burde ha utlignet fem minutter på overtid da Irwins heading gikk like utenfor bortre stolpe. West Hams keeper ville vært sjanseløs om ballen hadde havnet på riktig side av stolpen. Ryan Babel fikk 90 minutter på svært, svært lenge. Nederlenderen gjorde enkelte bra saker og jobbet hardt, men var totalt sett ujevn. Ekspertkommentator John Aldridge på LFC TV Online kåret Jay Spearing til Liverpools beste. Midtbanespilleren jobbet bra, hadde flere gode taklinger og var en drivkraft på midtbanen.